Trabzonspor'da bir dönem sona erdi! Olağanüstü seçim kararı resmen açıklandı: Fırtına'da seçim o tarihte yapılacak

Trabzonspor'da bir dönem sona erdi! Olağanüstü seçim kararı resmen açıklandı: Fırtına'da seçim o tarihte yapılacak

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlamasına rağmen bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor, olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

Geçen sezonu 38 yıl aradan sonra tamamlayan Trabzonspor olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Bu sezon şampiyonluk yarışında geride kalan, Avrupa defterini ise Basel'e elenerek kapatan bordo-mavili ekip olağanüstü kongreye gidiyor.

Geçen sezon 38 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir başarı elde eden Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, takımın kötü gidişatı ve mali problemler nedeniyle son yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

Bugün olağanüstü kongreye yönelik yapılan hazırlıklarda yönetim kurulu üyelerinden kongreye gidilmesi için imza toplandı.

Kongrede Başkan Ağaoğlu'nun aday olmayacağı, Asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın ise bu göreve soyunacağı iddia edildi

Trabzonspor Kulübü’nden Olağanüstü Genel Kurul ilanıyla ilgili yapılan açıklamada ise "Tüzüğümüzün 30. maddesine istinaden kulübümüzün Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nun aşağıdaki gündemle 18-19 Mart 2023 tarihlerinde “Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Trabzon” adresinde saat 09.00’da yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının, çoğunluk aranmaksızın, aynı gündemle 25-26 Mart 2023 tarihlerinde “Hayri Gür Spor Salonu Trabzon” adresinde 09.00 – 16.00 saatleri arasında yapılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN