Transfer sezonunun bitimine saatler kala... Trabzonspor'da bir ayrılık daha: O takıma imza attı

Transfer sezonunun bitimine saatler kala... Trabzonspor'da bir ayrılık daha: O takıma imza attı

Transfer sezonunun bitimine saatler kala Trabzonspor'da ayrılık yaşandı. Fırtına, o futbolcusuyla yollarını ayırdı. Ayrılığın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de transfer sezonu bu gece yarısı sona erecek. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Siopis, Bartra, Emirhan Gedikli, Flavio, Djaniny, Dorukhan Toköz, Maxi Gomez ve Doğucan Haspolat ile yolarını ayıran Trabzonspor, transfer sezonunun sona ermesine saatler kala bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı. Bordo-mavili takımın ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Transfer çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor'da bir ayrılık daha yaşandı. Bordo-mavili ekip, transfer sezonunun bitimine saatler kala yıldız ismiyle yollarını ayırdı.

Karadeniz ekibi 2021-2022 sezonu başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve geçen sezon Kasımpaşa'ya kiraladığı Fodé Koita ile yollarını ayırdı.

Bordo-mavili forma altında 21 maçta görev alarak 1 gol 1 asiste imza atan Gineli golcü, Sivasspor'a transfer oldu.

Sabah'ın haberine göre; Sivasspor, Trabzonspor’dan Fode Koita’yı kadrosuna kattı. Yapılan anlaşma gereği Sivasspor oyuncunun 1 milyon 200 bin Euro’luk maaşının 400 bin Euro’sunu ödeyecek.

Karadeniz ekibinin bu ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Trabzonspor'da Koita gole hasret - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN