BingX ve CertiK ortaklığı genişletiliyor

BingX ve CertiK ortaklığı genişletiliyor

BingX, blokzincir güvenliği konusunda önde gelen bir firma olan CertiK ile ortaklığını yenileyeceğini duyurdu. Yenilenen sözleşme kapsamında, CertiK BingX'e Güvenlik Puanı API'si sağlamaya devam edecek ve BingX kullanıcılarına daha güvenli bir alım satım ortamı sunulacak. Bu ortaklık sayesinde BingX, kullanıcılarına çeşitli blokzincirler ve Web3 projelerinin güvenliği hakkında değerli bilgiler sunabilecek.

BingX, blokzincir güvenliği konusunda önde gelen bir firma olan CertiK ile iş birliğini yenilediğini açıkladı. Yenilenen sözleşme kapsamında, CertiK BingX'e Güvenlik Puanı API'si sağlamaya devam edecek ve BingX kullanıcılarına daha güvenli bir alım satım ortamı sunulacak. BingX ayrıca, Güvenlik Puanı API'sini ürünlerine entegre ederek kullanıcıların listelenen projelerin güvenlik puanlarına kolayca erişebilmesini ve görüntüleyebilmesini sağlayacak.

CertiK'in markası da BingX platformunda belirgin bir şekilde gösterilecek ve kullanıcılara CertiK'in güvenlik değerlendirmelerinin güvenilir sağlayıcısı olduğu açıkça gösterilecek. Ortaklık kapsamında, hem BingX hem de CertiK çeşitli pazarlama faaliyetlerinde iş birliği yapacak ve bu faaliyetler, CertiK'in Güvenlik Puanı API'sinin ve Denetim Bağlantısının BingX platformuna entegrasyonu konusunda farkındalığı artırmayı amaçlayacak.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK VE ŞEFFAFLIK

BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, CertiK ile ortaklıklarını genişletmekten heyecan duyduklarını ve platformlarının güvenliğini daha da güçlendirmek istediklerini belirtti. Kullanıcıların CertiK'in kapsamlı güvenlik değerlendirmelerine erişim sağlayarak, güvenli ve güvenilir bir ticaret deneyimi sunma konusunda kararlılıklarını gösterdiklerini söyleyen Carrington, en üst düzeyde güvenlik ve şeffaflık sağlamak için CertiK ile çalışmaya devam etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

BİNGX HAKKINDA

BingX, 2018 yılında kurulan lider bir kripto borsasıdır. Dünya çapında 100'den fazla ülke ve bölgede hizmet veren BingX'in beş milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Spot, Türev, Copy Trade ve Grid işlem hizmetleri sunan BingX, kripto para yatırımcılarına geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktadır.

CERTİK HAKKINDA

CertiK, blok zinciri protokollerini ve akıllı sözleşmeleri korumak ve izlemek için sınıfının en iyisi teknolojiden yararlanan bir blok zinciri güvenliği öncüsüdür. 2018 yılında Yale Üniversitesi ve Columbia Üniversitesi'nden profesörler tarafından kurulan CertiK'in misyonu Web3 dünyasını güvence altına almak. CertiK, akademiden işletmeye en son yenilikleri uygulayarak, görev açısından kritik uygulamaların güvenlik ve doğruluğunu ölçeklendirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN