Meta AB'de reklamsız abonelik fiyatlarını düşürüyor

Meta AB'de reklamsız abonelik fiyatlarını düşürüyor

Meta, Avrupa Birliği'nin (AB) kullanıcıların kişisel verilerini nasıl kullandığına ilişkin soruşturmasını sona erdirmek amacıyla reklamsız abonelik modelinin fiyatını düşürmeyi planlıyor. Tek bir hesap için aylık 9,99 avrodan 5,99 avroya düşecek. Yeni fiyatlar Kasım 2023'ten itibaren geçerli olacak.

Meta, Avrupa Birliği'nde (AB) Facebook ve Instagram için reklamsız abonelik ücretlerini düşüreceğini açıkladı. Bu karar, AB veri koruma otoritesi yetkilileriyle yapılan görüşmelerin ardından geldi.

Yeni fiyatlar şu şekilde:

Tek bir hesap için aylık 9,99 Euro'dan 5,99 Euro'ya

Her ek hesap için 4 Euro

Meta, AB'nin veri koruma düzenlemelerine uyum sağlamak, reklamsız abonelik modelini daha cazip hale getirmek ve AB'deki kullanıcıların kişisel verilerini kullanma şekliyle ilgili soruşturmalardan kurtulmak amacıyla bu adımları atıyor.

Kullanıcılar reklamsız Facebook ve Instagram deneyimine daha erişilebilir olacak ve AB'deki kullanıcılar ve Meta arasında daha fazla güven ve şeffaflık sağlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN