TikTok, Twitter ve Threads'e rakip oluyor

TikTok, Twitter ve Threads'e rakip oluyor

İnstagram'ın Threads'le Twitter'a rakip olmasının ardından, TikTok da yeni "metin gönderisi" özelliğiyle geliyor. TikTok, video ve fotoğraf dışında metin gönderileri de paylaşılabilecek yeni özelliğini tanıttı. Metin gönderileri, İnstagram hikayelerine yazı ekleyerek paylaşım yapmaya benziyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni müzik platformuyla Spotify ve Apple Music gibi uygulamalara rakip olan TikTok, şimdi de yeni "metin gönderisi" özelliğiyle Twitter ve Threads'e rakip oluyor. Şirketin tanıttığı bu özellikle birlikte artık fotoğraf ve video dışında metin gönderileri de paylaşılabilecek.

tiktok.jpg

İNSTAGRAM HİKAYE ÖZELLİĞİNE BENZİYOR

Bu yeni özellikle birlikte kullanıcılar, TikTok'ta İnstagram hikayelerinde metin ekleyerek yapılan paylaşımlara benzer şekilde gönderiler oluşturabilecek. Metin tabanlı gönderilerde paylaşım yapılırken arka plan rengi, yazının görünümü, müzik, ses, sticker eklenerek birileri etiketlenebilecek. Bu gönderiler bin karakterle sınırlı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN