WhatsApp'ta Karşı Tarafın Kimlerle Konuştuğunu Görmek Artık Mümkün! İşte Konuşmalarınızı Ortaya Çıkaran O Uygulamalar

WhatsApp'ta Karşı Tarafın Kimlerle Konuştuğunu Görmek Artık Mümkün! İşte Konuşmalarınızı Ortaya Çıkaran O Uygulamalar

Merak insan ruhunun bir parçasıdır. Yani herkes hayatında en az bir kez, partnerinin, arkadaşının veya aile üyesinin, Whatsapp'ta çevrimiçi gördükleri anda kiminle mesajlaşacağını merak etmiştir.

Bugünden itibaren bu şüphelere cevap vermek mümkün ve bilgiyi elde etmenin birden fazla yolu var. Yani WhatsApp'ta kiminle mesajlaştığını veya kiminle konuştuğunu bilmek istersek, açık bir mahremiyet ihlali ve etik olarak yanlış olmasına rağmen, bazı uygulamaların yardımına başvurabiliriz.

MYSPY, WHATSAPP UYGULAMASI

Bunlar arasında en ünlüsü Myspy'dır. Bu uygulama hem iPhone'lar da hem de iPad'ler de Android sistemli cep telefonları için Play Store'da mevcuttur. İndirdikten sonra gönderilen, alınan ve silinen tüm mesajlra erişebileceksiniz.

Gelen ve giden aramaların kaydı ve güzergah listesiyle birlikte GPS konumu da görünür olacaktır. Tüm mesajlaşma uygulamaları ve sosyal medya aktiviteleri de her 5 dakikada bir otomatik olarak raporlanacaktır. Küçük çocuklarını, büyük ağ dünyasıyla beklenmedik olaylardan korumak isteyen ebeveynler arasında oldukça yaygındır.

Bir kişinin hareketlerini araştırmak için başka bir olasılık, WhatsApp temsilcisi tarafından sunulmaktadır. Bu uygulama aynı zamanda tüm cihazlara indirilebilir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, WhatsApp etkinliğini uzaktan izleyebileceksiniz. Sadece kişinin adını ve numarasını girin ve "Takip et" seçeneğine tıklayın.

WhatsApp'ta çevrimiçi olduklarında bağlantılarımızdan birinin kime ve neyle yazdığını veya konuştuğunu bilmek artık mümkün

CERBERUS UYGULAMASI

"Cerberus"un hikayesi farklıdır. Aslında bu uygulama, cihazlarımızı olası hırsızlıklardan korumak amacıyla oluşturulmuştur. Fakat cihazın coğrafi konumunu belirlemenizi sağlar. Yani doğru kullanılırsa bize birçok bilgi sağlayabilir. Önceki "Cerberus"un aksine, kendisinden hiçbir iz bırakmaz. Aslında, bir kez kurulduktan sonra simgenin menü ızgarasından kaybolmasını sağlayabilirsiniz. Ardından, herhangi bir cihazdan bir şifre ile giriş yaparak, izlemeye karar verdiğimiz kişinin tam konumunu ve cihazdaki herhangi bir etkinliği alacaksınız.

WhatsApp'ta Karşı Tarafın Kimlerle Konuştuğunu Görmek Artık Mümkün! İşte Konuşmalarınızı Ortaya Çıkaran O Uygulamalar

WHATSAPP WEB YÖNTEMİ

Son olarak, WhatsApp'ın sunduğu en ünlü olasılık WhatsApp Web'den kontrol. Bunu yapmak için sağ üstteki üç noktayı açın, "bağlı cihazlar"ı seçin ve QR kodunu çerçeveleyin. Böylece gönderilen ve alınan tüm mesajları gerçek zamanlı olarak izleyebileceksiniz.

OKUYUCULARA TAVSİYE

Bun yöntemler yoluyla etrafınızdaki insanlardan birinin kime ve neye yazdığını bilmek imkansız değildir. Prensip olarak, okuyucularımıza akıllı telefonlarını gözetimsiz bırakmamalarını tavsiye ediyoruz. Yani birkaç dakikalık dikkat dağınıklığı, mahremiyetin ve gizliliğimizin ihlaline izin verebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN