Ücretsiz Olan WhatsApp Paralı Abonelik İçin Start Verdi! İşte WhatsApp'a Kullanıcı Kaybettirecek O Güncelleme

Ücretsiz Olan WhatsApp Paralı Abonelik İçin Start Verdi! İşte WhatsApp'a Kullanıcı Kaybettirecek O Güncelleme

Dünya çapında çok fazla kullanıcıya sahip olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp için yeni bir düzenleme geliyor. Ücretsiz kullanılan WhatsApp'ın bu yeni güncellemesi çok sayıda kullanıcının canını sıkacağa benziyor. İşte WhatsApp'ın kullanıcılarını tedirgin eden dev hamlesi.

Kullanıcıları için sürekli yeni güncellemeler getiren WhatsApp dünya çapında 2 milyar kullanıcıya sahip. İnternet ağı ile çalışan WhatsApp'ta resim, video, belge ve arama özellikleri mevcut. Kullanıcıların severek kullandığı WhatsApp yeni bir güncelleme için düğmeye bastı. Kullanıcıların ücretsiz olarak kullandığı mesajlaşma uygulaması bu güncellemeden sonra kullanıcı kaybedebilir. İşte o güncelleme.

WHATSAPP'TAN DEV HAMLE

prali.jpg

WhatsApp hakkında çıkan 'paralı olacak' iddiaları tartışmalara neden oldu. Standart kullancıların sadece ver akışı sağlama ve mesajlaşma için kullandığı WhatsApp uygulaması için yeni güncellemeler yolda. Ücret ödemeden kullanılan mesajlaşma uygulaması gerçekten paralı mı olacak? Kullanıcıları ikiye bölen bu dedikodunun ise aslı orta çıktı. Yeni özellik tamamen işletme hesaplarını ilgilendiren bir durum. WhatsApp bunun için yeni bir yol ayrımına girdi. Peki Ücretli aboneliğin geleceği işletme hesapları nasıl kullanılacak? WhatsApp'ta tam üyelik modu ne? Tam üyelik moduna özel ne fırsatlar sunulacak? İşte merak edilen WhatsApp için merak edilen her şey.

İŞLETME PROFİLLERİ İÇİN YENİ GÜNCELLEME YOLDA

İşletme hesapları için yeni güncellemeler geliştiren WhatsApp, kapak fotoğrafı oluşturma özelliğini serbest bıraktıktan sonra şimdi de işletme hesapların için yeni bir hamlede bulacak. Sürekli ek özellikler getiren WhatsApp'ın bu özelliği tartışmaları beraberinde getirebilir.

b.jpg

ÜCRETLİ ABONELİK GELİYOR

WhatsApp işletme hesapları için ek güncellemeye gitti. İşletme hesapları cihaz başlama özelliğini tasarlayacak olan WhatsApp, buna ek olarak abonelik sekmesi de ekleyecek. Bu özellik sayesinde iş hesabı 4 farklı cihazda açık kalabilecek. İşletme hesabındaki 4 kişi bir hesap üzerinden iletişime geçebilecek. Bu güncelleme 10 cihaza kadar çıkarılacak. 10 cihaz desteği ücretli aboneler için yapılacak. WhatsApp ücretli aboneler için farklı özellikler de getirecek. Bu özellikler ise şu an gelişme aşamasında. Ve gelecek güncellemelerin çoğu ise artık paralı olacak.

KÜÇÜK İŞLETMELER ÜCRETSİZ OLARAK KULLANIYORDU

Küçük işletme sahipleri düşünülerek geliştirilmiş, WhatsApp Business Android ve iPhone'da şu an ücretsiz olarak kullanılmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN