WhatsApp özellik açıklamaya doymadı! 'Arama Planlama' özelliği duyuruldu, Özellik üzerine özellik açıklıyor...

WhatsApp özellik açıklamaya doymadı! 'Arama Planlama' özelliği duyuruldu, Özellik üzerine özellik açıklıyor...

Anlık mesajlaşma uygulamaların başında yer alan WhatsApp yeni özellikler duyurmaya devam ediyor. Son zamanlarda sürekli olarak yeni özellik duyuran uygulama yetkilileri bir özellik daha duyurdu. Yeni gelecek özellikle birlikte 'Arama Planlama' özelliği test aşamasına girdi. Peki 'Arama Planlama' özelliği nedir? İşte tüm detaylar...

WhatsApp yeni özelliğini duyurdu!

Tüm dünya üzerinde 3.7 milyara yakın kullanıcıya sahip olan WhatsApp uygulaması yeni özellikler duyurmaya devam ediyor. 2020 yılı itibariyle hayatımıza giren anlık mesajlaşma uygulaması her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Kısa sürede büyük bir gelişim sağlayan uygulama görüntülü ve sesli aramayı bünyesine kaydederek ilgi odağı olmayı başardı.

WABetaInfo tarafından yayınlanan habere göre yeni bir özellik daha geliyor. Detayları paylaşılan özelliğin 'Arama Planlama' özelliği olduğu söyleniyor. Çevrim içi toplantılar için oldukça önemli olduğu söylenilen özelliğin detayları paylaşıldı.

Grup sohbetlerinde yer alacak olan özellik ile birlikte toplantıların yapımı artık daha kolay bir hal alacak. Aynı grup içerisinde bulunan WhatsApp kullanıcıları daha önceden planlanan arama ile birlikte toplantıya katılım sağlayacak.

whatsapp-arama-planlama-ozelligi-test-ediyor1.jpeg

Arama Planlama özelliği nasıl kullanılır?

Yeni gelen özellikle birlikte yukarda yer alan görselde belirtildiği gibi sağ üst köşede yer alan 3 noktaya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. Arama Planlama özelliği ile birlikte gerekli olan başlık, saat ve tarih gibi özellikleri belirleyerek kendinizi ayarlarınıza göre hazırlayabilirsiniz.

Yeni gelen 'Arama Planlama' özelliğinin arama başlamadan önce uyarı yapıp yapmayacağı ise henüz belirlenmedi. Bu tarz bir özellik ile birlikte ani aramalara veya unutulma oranlarında düşüş yaşanacağı tahmin ediliyor.

whatsapp-arama-planlama-ozelligi-test-ediyor.jpg

Arama Planlama özelliği ne zaman gelecek?

WABetaInfo tarafından paylaşılan habere göre grup konuşmaları için belirlenen yeni özellik, Android cihazlar için Beta 2.23.4.4 güncellemesiyle birlikte gelecek. Yeni özelliğin kararlı sürüme ne zaman geçeceği ise henüz bilinmiyor.

Söylenenlere göre WhatsApp, 'Arama Planlama' özelliğinin çalışma kapsamında, "WhatsApp grubunun bir etkinlik planlaması durumunda üyelerin ayrıntıları tartışmak ve herkesin müsait olduğundan emin olmak için bir arama planlayabilmesi gerçekten yararlıdır.” notunu kullanıcılarıyla paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN