Yazım yanlışları tarihe karışıyor! WhatsApp hatalı yazanların isyanını duydu: Düzeltmek için 15 dakikanız var...

Yazım yanlışları tarihe karışıyor! WhatsApp hatalı yazanların isyanını duydu: Düzeltmek için 15 dakikanız var...

Dünya üzerinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan dev güncelleme geliyor. Bu güncelleme ile birlikte yazım hataları mağduru olan vatandaşlar derin bir nefes alacak. Güncelleme ile birlikte yazım yanlışlarınızı düzeltebileceksiniz. Yazım hatalarını düzeltmek için 15 dakika kadar süre veriliyor. İşte tüm detaylar...

WHATSAPP'TA YAZIM YANLIŞI YAPANLARA MÜJDE

Anlık mesajlaşma uygulamalarının zirvesinde yer alan WhatsApp'tan yeni bir güncelleme daha duyuruldu. Milyarlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp yeni güncellemesi ile birlikte kullanıcılarını heyecanlandırdı. Mesajlaşma esnasında sık sık yapılan yazım hataları ve yanlış anlaşılmaları düzeltecek yeni özellik ile birlikte kullanıcılar gün saymaya başladı.

Güncelleme ile birlikte gelecek olan özellikte WhatsApp kullanıcılarına mesajları düzenleme özelliği sağlanıyor. Günümüzde oldukça dikkat çeken bu özellik Telegram uygulamasında bulunuyor. Fakat WhatsApp yeni yeni farklı özellikleri bünyesine katmaya başladı.

ireland-fines-whatapp-266m.webp

15 DAKİKA İÇERİSİNDE DÜZELTME SEÇENEĞİ GELİYOR

WhatsApp tarafından paylaşılan yeni güncelleme notları ile birlikte yazım yanlışları tarihe karışıyor. Grup içerisinde ya da herhangi birisiyle konuştuğunuz esnalarda yaptığınız yazım yanlışlarını yeni özellik ile birlikte düzeltebileceksiniz. Mesajı gönderdikten sonra 15 dakikaya kadar düzeltme seçeneği yer alacak.

Size verilen 15 dakikalık süre içerisinde bir kez değil birçok kez mesajınızı düzenleyebileceksiniz. Grup sohbetlerinde sıklıkla yapılan hatalardan birisi olan yanlış bilgi ve yanlış ifadeler bu özellik ile kolayca değişebilir. Düzeltmeler yeni gelen özellik ile hızlı ve kısa sürede sorunları çözüme ulaştıracaktır.

28324000.webp

BİR SONRAKİ GÜNCELLEMEDE GELİYOR

WhatsApp uygulamasında yapılacak olan yeni güncelleme ile birlikte yazım yanlışları düzeltme imkânı verileceği açıklandı. WABetaInfo tarafından yapılan güncelleme açıklamasıyla birlikte kullanıcılara yeni özellik duyuruldu. İlerleyen günlerde yapılacak olan güncelleme ile birlikte WhatsApp mobil kullanıcıları bu özelliğe sahip olacak.

Özelliklerin kullanılabilir aşamasına gelmesi için bazı testlerden geçmesi gerekiyor. Henüz test aşamasında olan yazı düzenleme özelliği, testleri başarıyla geçmesiyle birlikte ilk güncellemede kullanıcılara sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN