Onur Şener'i kim öldürdü, katilleri kim? Onur Şener'in katilleri tutuklandı mı?

Onur Şener'i kim öldürdü, katilleri kim? Onur Şener'in katilleri tutuklandı mı?

Onur Şener sosyal medyada tanınan müzisyenlik yapan bir adamdı. Çıktığı eğlence mekanında katledildi. 45 yaşında hayattan koparılan Onur Şen'in katilleri kim? İşte detaylar...

Onur Şener eğlence mekanlarının tanınan isimleri arasında yer alıyordu. Geçimini müzik söyleyerek geçiren Onur Şener bir akşam çıktığı eğlence mekanında öldürüldü. Peki Onur Şener'in ölüm nedeni ne? Onur Şener'i kim, neden öldürdü! Hayatını kaybeden Onur Şimşek'in ölümü ile ilgili detaylar haberimizde!

ONUR ŞENER KİMDİR?

Onur Şener 45 yaşında bir müzisyen. Ankara'da TED kolejinde eğitimini tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra müzik tutkusunun peşinden gidip hayatını o yönde ilerletmiştir. Onur Şener 2013 yılında ise TV8'de yayınlanan 4 jüriden oluşan O Ses Türkiye programına katılmıştır. Eğlence mekanlarında müzik söyleyerek geçimini sağlayan Onur Şimşek evli ve 2 çocuk babasıdır.

ONUR ŞENER NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Bir akşam Ankara'da çıktığı mekanda sevenlerine şarkı söyleyen Onur Şimşek sahnede istek parçalarda alıyordu. Onur Şener'i dinlemeye gelen bir grup istek şarkıda bulundu. Fakat Onur Şimşek şarkının sözlerini bilmediği için şarkıyı söylemedi. Bu duruma sinirlenen grup müzisyen ile tartışmaya başladı. Sahnesine devam eden Onur Şimşek, iş çıkışı mekandan çıkarken tartıştığı o grup tarafından cam şişeli saldırıya uğradı. Şişelerin kırılması sonucu boğazı kesilen Onur Şimşek tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

ONUR ŞENER'İ KİM ÖLDÜRDÜ?

Onur Şener'i ölümünü yakından takip eden Haluk Levent yaptığı paylaşımda katillerin isimlerini verdi. "Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur'un yüzünü bardaklarla parçalamışlar" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN