Terim'in son bir şansı var!

Bugünlerde Milli Takım'a en uygun şarkı İlhan Şeşen'in "Neler oluyor bize neler oluyor gülüm" olsa gerek. Herkes birbirine bunu soruyor, Milli Takım'a neler oluyor?

Aslında her şey Gökhan Töre-Hakan Çalhanoğlu-Ömer Toprak kriziyle başladı. O gün verdiği kararlar zaman içinde Terim'in prangasına dönüştü. Hata hatayı getirdi. Terim'in 'sahte sağlık raporu' vermekle itham ettiği Ömer Toprak'ın kendisi bile şaştı yeniden çağrılmasına.

Peki kriz yönetimi uzmanı olarak bildiğimiz Terim neden bocalıyor? Yeni jenerasyonu yönetmekte neden zorlanıyor? Artık eski Terim yok mu? Yoksa Terim aynı kaldı ama nesil mi değişti?

En başarılı teknik adam maksimum verim alandır. Oysa Terim en verimli çağında Arda'yı kadrodışı bıraktı. Kamuoyunu ikna eden bir açıklama da yapamadı.

Arda olayıyla iyice köşeye sıkıştı Terim. Ama toparlamak için hala bir şansı var. Ünal Aysal'la yaşadığı krizi “Söz konusu Milli Takım olunca gerisi teferruat” sözleriyle aşmıştı. Bugün de basın toplantısında çıkıp "Arda ile meselem kişisel. Aramızdaki meseleyi aramızda hallederiz. Söz konusu Milli Takım ve o bu takımın kaptanı" derse herkesin istediği mutlu sonu sağlar. Hem de kazasız, belasız, yarasız, şerefli. Yoksa...

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.