Yeni Fenerbahçe

Fenerbahçe geçen yılın kadrosundaki 10 futbolcu ile vedalaştı. Kiradan dönenler ve sözleşme yenileyenlerle 10 futbolcuyu kadrosuna kattı. Yani Fenerbahçe geçen seneki çılgın süreç gibi olmasa bile kadrosunu yeniledi. Ama asıl yenilik oyun sistemindeydi.

Vitor Pereira sezonun 4. hazırlık maçında, ilk ciddi sınavını Panathinaikos karşısında verdi. 3-5-2 sistemini denemeye de devam etti.

Öncelikle şunu söylemek lazım, 4'li savunmaya takım çok alışmış, 3'li savunma ile oynamada çok zorlandı. Özellikle de Kjaer. Sağında Neustaedter, solunda Hakan Çinemre ile Kjaer hem yeni arkadaşlarını hem yeni sistemi çok yadırgamış göründü.

Salih Uçak oyunun hemen başında attığı iki uzun topla ilk 11'e aday olduğunun işaretini verirken Aatıf'ın zamana ihtiyacı olduğu gözlendi. Sezona en hazır futbolcu ise Hasan Ali'ydi.

Forvette Fernandao'nun kilolu hali dikkati çekerken Emenike attığı iki golle iyi bir başlangıç yaptı. Ancak Emenike'nin gol vuruşlarındaki eski savrukluğunun tamamen geçtiğini söylemek için de sanırım fazla aceleci davranmak olur. Özetle 'Yeni Fenerbahçe'nin oturması için daha vakit var...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.