2023 Oğlak, Kova, Balık burç yorumları

OĞLAK BURCU:

Sorumluluk sahibi Oğlak Burçları geleneklerine sıkı şekilde bağlıdırlar.

Her şeyin sorumluluğunu almak yerine, sağlığınızı düşünüp, derin bir nefes alarak dinlenmek isteyebilirsiniz. Pratik ve parlak zekanız ile yöneticilik alanlarındaki gücünüz ve tecrübeleriniz küçümsenemez. İş hayatında planlı, azimli, hırslı stresli fazla kendini yoran kişilerdir. Sadık ve güvenilir yönleri herkes tarafından sevilir. Partnerine karşı sadık ve sahiplenme duygusunun olmasından kaynaklı, konuşmadan önce çok düşünür ve tartarak kendini ifade eder. Özgür bir kişiliğe sahiptirler. Çevrelerine karşı esprili, neşeli ve sevecen tavırları sayesinde popülerdirler.

KOVA BURCU:

Kova Burcu dış görünüme önem vermez. Duygularını saklar. Yaşayacağı ilişkilerde tercihlerini zeki kişilerden yana kullanır. Bağlanmaktan çok hoşlanmaz. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir. Gereksiz samimiyetten uzak durur. Her anlamda mükemmeliyetçidir. Hayatın her alanlarında karmaşık sorunlarla baş etmeyi, çözüm bulmayı, üstesinden gelmeyi iyi bilir. Sağlık onlar için çok önemli ufacık rahatsızlıkta yakınmaya başlar. Yapay ilaçlar yerine, doğal yollardan üretilenleri tercih eder. Deneyimlerini diğer insanlarla paylaşırlar ve hassas bir yapıya sahiptir. Disiplinli planlayıcı ve çalışkandır. Hırslı ve güçlü yapıları ön plandadır. Çevresini motive eden kişiliğe sahiptir.

BALIK BURCU:

Balık Burcu derin ve gizemli bir kişiliğe sahiptir. Yardımsever ve merhametlidir. Hayal güçleri diğer burçlara göre daha fazladır. Aşık olduğu kişinin hatalarını genellikle görmezden gelir. İlişkilerinde fazla fedakardır. Umut doludur. Duygusal ve romantik bir yapıya sahiptir. Kıskançtır. Giyime ve bakıma önem verir. Evcimen bir kişiliğe sahip oldukları için kendilerini evinde huzurlu ve rahat hisseder. Haksızlık karşısında sessiz kalamaz. İş konusunda pratikliği sayesinde başarılı olur. Balık burcu sözel alanda başarı gösterir. Sanatçı ruhludur. Araştırmalara göre psikoloğa çok sık giden balık burcu olduğu tespit edilmiştir.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum