Soğuk kahve tarifi

Soğuk kahve tarifi

Yaz aylarının sıcak günlerinde serinlemek için en lezzetli yollardan biri soğuk kahve içmektir. Sadece birkaç malzeme ile hazırlanan bu nefis içeceği evinizin konforunda yapabilirsiniz. İşte serinletici soğuk kahve tarifi!

Yaz aylarının vazgeçilmezi ve kafein tutkunlarının favorisi: Soğuk Kahve! Siz de sıcak günlerde serinlemek ve enerji depolamak istiyorsanız, evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz enfes bir soğuk kahve tarifimiz var. Hem lezzetli hem de ferahlatıcı olan bu tarifi denemeye hazır mısınız? İşte en lezzetli soğuk kahve tarifi.

MALZEMELER

1 su bardağı süt
1,5 tatlı kaşığı granül kahve
İstenildiği kadar şeker
Buz

YAPILIŞI

İlk adım olarak granül kahve, şeker ve bir çay bardağı suyu bir blender içerisine alın. Bu karışımı blender'da köpüklenene kadar çırpın. Kahvenin köpürmesi, içeceğin kıvamını mükemmel hale getirecektir.

Ayrı bir kahve bardağına soğuk sütü dökün. Süt, soğuk kahvenizin tadını daha da lezzetli hale getirecektir.

Blender'da karıştırdığınız kahve karışımı, sütün üzerine ekleyin. Karışımın koyulaşmasıyla birlikte karışımı kahve bardağına ekleyin. Bu aşamada bir kaşık yardımıyla karıştırabilirsiniz.

Son dokunuş olarak, içeceğinizi serinletmek için üzerine buz ekleyin. Buzlar, soğuk kahvenizin ferahlatıcı bir içecek olmasını sağlayacak.

Afiyetle içebilirsiniz!

Bu basit tarifle evinizde serinletici bir soğuk kahve yapabilirsiniz. İsteğinize bağlı olarak üzerine çikolata rendesi, vanilya özü veya tarçın ekleyerek farklı lezzetler deneyebilirsiniz. Yazın sıcak günlerinde bu lezzetli içecekle serinlemek için harika bir seçenek!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN