2018 Milli Piyango ikramiye sorgulama ekranı

2018 Milli Piyango ikramiye sorgulama ekranı

2018 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonucu için heyecan dorukta. Çekiliş başladı. Milli Piyando idaresi son dakika beri olarak piyango çekiliş saatini değiştirdiğini açıkladı. 70 Milyon liralık büyük ikramiye bileti vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Büyük ikramiye saat 20'de çekilecek. Daha önce MPİ tarafından büyük ikramiyenin 24:00'da çekileceğini açıklamıştı. İkramiye sorgula ekranı haberimizde. Milli Piyango 2019 yılbaşı çekilişi sonucu saat 15:00'da yapılacak çekilişler ile belli olmaya başlayacak. Büyük ikramiye hangi bilete çıktı? sorusu yanıtını bu akşam saat 24:00 yerine saat 20:00 sıralarında belli olacak. MPİ yılbaşı sıralı tam liste de yılbaşı gecesi tam liste şeklinde belli olacak. Milli Piyango bileti alanlar, haberimizdeki listeden ve MPİ bilet no sorgulama ile ikramiye kazanıp kazanmadığını kontrol edebilir. Diğer kazanan numaralar, amorti numaralar, çekilişle ilgili detaylar da haberimizde. İşte 2019 Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları ve ikramiye sorgulama ekranına dair detaylar ve büyük çekilişe dair son dakika haberlerini Karar.com.tr'den takip edebilirsiniz. ...

2019 Milli Piyango yılbaşı çekilişi ikramiye sorgulama ekranı haberimizde. Yılbaşı özel çekilişinde aaatler değiştirildi. MPİ tarafından büyük ikramiye olan 70 milyon liranın saat 24:00 yerine 20:00 sıralarında çekileceği açıklandı. Milyonlarca kişi yılbaşı bileti aldı. 70 milyonluk büyük ikramiye bileti şimdiden tam, yarım ve ya çeyrek mi olacak diye tahminler yütütülmeye başlandı.  2019 Yılbaşı çekilişi, 31 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da yapılacak. Milli Piyango İdaresi tarafından Ankara'daki merkez Yılbaşı özel çekilişi Ankara'daki MPİ binasında noter huzurunda yapılacak. Saat 14.00'da başlayacağı duyurulan çekiliş saat 15:00'e alındı. Çekiliş saat 22:00'a kadar devam edecek.   Haberimizdeki linke tıklayarak MPİ bilet no ile ikramiye sorgulama yapabilir, yılbaşı çekilişiyle ilgili tüm detayları da sitemizden takip edebilirsiniz. 

MPİ yılbaşı çekilişi sıralı tam listesini açıklanır açıklamaz haberimizde bulabilirsiniz. 

2019 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN 

2019 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Milli Piyango'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalara göre çekiliş saat 15'te başlayacak . MPİ'nin ana sayfasından yapılan duyuruda; "İdaremizce gerçekleştirilecek olan 31 Aralık 2018 (Yılbaşı 2019) özel çekilişi Anıttepe Binası çekiliş salonunda saat 15.00'de başlayacaktır. 70 milyon TL tutarındaki büyük ikramiye ile 7 milyon TL ve iki adet amorti çekilişleri 20.00-20.30 saatleri arasında yapılacaktır." İfadelerine yer verildi.

TELEFONLA YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından sağlanan hizmetler ile Milli Piyango sonuçları çeşitli yöntemlerle öğrenilebiliyor.  İkramiye Bilgi Hattı üzerinden de öğrenebiliyorsunuz. Hem 31 Aralık 2018 Yılbaşı Özel Çekilişi için hem de özel günlerin dışında gerçekleşen çekilişler için ikramiye sorgulama yöntemlerini sizlere aktarıyoruz.
2019 Yılbaşı özel çekilişinde Milli Piyango İdaresinin resmi sayfasında (millipiyango.gov.tr) kesintiler yaşanabilir. Bu kesintiler yaşandığı zaman telefon ile bilet sorgulaması yapabilirsiniz. 

İkramiye Bilgi Hattı Üzerinden Bilet Sorgulama

 MPİ ikramiye bilgi hattını arayın: (0 312) 285 90 66 (PBX)

18-12/28/2019-milli-piyango-yilbasi-cekilisi-ikramiye-sorgula-70-milyonluk-buyuk-ikramiye.jpg

 

YILBAŞI ÇEKİLİŞİ KAZANDIRAN NUMARALAR

2019 YIL BAŞI ÇEKİLİŞİ AMORTİ NUMARALAR

2019 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde amorti numaraları açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacak.

YIL BAŞI ÇEKİLİŞİ 7 MİLYON LİRA KAZANAN NUMARA

2019 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 7.000.000 kazanan numara açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacak.

YIL BAŞI ÇEKİLİŞİ 1 MİLYON TL KAZANAN NUMARA

2019 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 1 milyon kazanan numara açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacak.

YIL BAŞI ÇEKİLİŞİ 100 BİN TL KAZANAN NUMARA

2019 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 100 bin lira kazanan numara açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacak.

BÜYÜK İKRAMİYE ÇEYREK BİLETE Mİ ÇIKTI? 

70 milyon liralık büyük ikramiyenin çeyrek bilete çıkma ihtimalinin yüksek olduğu açıklandı. Büyük ikramiye çıkan biletin numarası açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak. 

ÇEKİLİŞTE ŞANSLI İL YİNE İSTANBUL

Yılbaşı çekilişlerinde büyük ikramiyeyi en çok kazanan il İstanbul oldu. 14 kez büyük ikramiyeye ortak olan İstanbul'u, 4'er kez ikramiye çıkan Ankara ve Adana ile 3 kez ikramiye çıkan İzmir takip etti. 2018 milli piyango çekilişinde de çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiye yine İstanbul'a isabet etti. Talihli 4 kişiden 1'i İstanbul'dan. 10 milyonuk ikramiye de İstanbul'a isabet etti. 

18-12/28/2019-milli-piyango-yilbasi-cekilisi-ikramiye-sorgula.jpg

 

YILBAŞI ÇEKİLİŞİNDE EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişlerinde büyük ikramiye son 10 yıldır hep çeyrek bilete vurdu. Peki büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı rakamlar hangileri? İşte en çok çıkan rakamlar;

3 RAKAMI..................12 KEZ ÇIKTI

2 RAKAMI..................10 KEZ ÇIKTI

1 RAKAMI....................9 KEZ ÇIKTI

7 RAKAMI....................7 KEZ ÇIKTI

4 RAKAMI....................6 KEZ ÇIKTI

5 RAKAMI ...................6 KEZ ÇIKTI

6 RAKAMI....................6 KEZ ÇIKTI

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİNDE BUNLARA DİKKAT

18 yaşından küçük olanlar çekilişlere katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihliler, bir yıl içerisinde ikramiyesini almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Bu ikramiye tutarları Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir. Zaman aşımı, hafta sonuna ya da resmi tatil gününe denk gelirse, ilk iş günü mesai saati bitimine kadar talihlilere ödeme yapılır. 

Talihlilere ikramiye ödenebilmesi için biletin üzerindeki numaralar, bilet fiyatı, seri numarası, ikramiye tutarı tam olarak gözükmeli ve okunmalıdır. Çekiliş biletinde kopma ya da yırtılma olsa bile rakamların rahat okunması ikramiye ödemesi için yeterlidir.

2018 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonucu için heyecan dorukta. Çekiliş başladı. Milli Piyando idaresi son dakika beri olarak piyango çekiliş saatini değiştirdiğini açıkladı.  70 Milyon liralık büyük ikramiye bileti vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Büyük ikramiye saat 20'de çekilecek. Daha önce MPİ tarafından büyük ikramiyenin 24:00'da çekileceğini açıklamıştı. İkramiye sorgula ekranı haberimizde. Milli Piyango 2019 yılbaşı çekilişi sonucu saat 15:00'da yapılacak çekilişler ile belli olmaya başlayacak. Büyük ikramiye hangi bilete çıktı? sorusu yanıtını bu akşam saat 24:00 yerine saat 20:00 sıralarında belli olacak.  MPİ yılbaşı sıralı tam liste de yılbaşı gecesi tam liste şeklinde belli olacak. Milli Piyango bileti alanlar, haberimizdeki listeden ve MPİ bilet no sorgulama ile ikramiye kazanıp kazanmadığını kontrol edebilir. Diğer kazanan numaralar, amorti numaralar, çekilişle ilgili detaylar da haberimizde. İşte 2019 Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları ve ikramiye sorgulama ekranına dair detaylar ve büyük çekilişe dair son dakika haberlerini Karar.com.tr'den takip edebilirsiniz. ...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN