Ankara'da 15 şüpheliye FETÖ gözaltı

Ankara'da 15 şüpheliye FETÖ gözaltı

Son dakika haberi... Ankara'da yürütülen FETÖ soruşturmasında hakkında gözaltı kararı verilen, aralarında ByLock kullanıcılarının da bulunduğu 15 şüpheliden 11'i yakalandı.

Ankara'da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

15 ŞÜPHELİ İÇİN GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada 'FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'Terörizmin Finansmanı Hakkındaki Kanun'a aykırılık' suçlarından yürütülen soruşturmalarda 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Açıklamada, karar doğrultusunda operasyon düzenleyen Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüphelilerden 11'ini yakaladığı, 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi.

7 KİŞİ BYLOCK KULLANICISI

Şüphelilerden 7'sinin örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock'u kullandığı, bir şüphelinin ise görevinden geçici olarak uzaklaştırılan öğretmen olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN