Arda'nın küfürlü tezahüratına 2 maç ceza

Arda'nın küfürlü tezahüratına 2 maç ceza

PFDK, Fenerbahçe maçı sonrası küfürlü tezahüratı sosyal medyada paylaşılan Galatasaraylı Arda Turan'a 2 maç men cezası verdi.

Fenerbahçe maçı sonrası küfürlü tezahürat yapan Galatasaraylı Arda Turan'ın cezası belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklama şu şekilde:

"Galatasaray A.Ş. sporcusu Arda Turan’ın, 06.02.2021 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş.-Galatasaray A.Ş. Süper Lig müsabakasında, hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 13.000. lira para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."

NE OLMUŞTU?

Galatasaray'ın deplasmanda 1-0 kazandığı Fenerbahçe derbisinin ardından soyunma odasında yaşadığı sevincin görüntüleri sosyal medyada ortaya çıkmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Etebo'nun Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde Arda Turan ile Marcao'nun masa üzerinde zıplayarak küfürlü tezahürat yapması Fenerbahçe cephesinden büyük tepkilere yol açmış ve tecrübeli futbolcu PFDK'ya sevk edilmişti.

Bu kararla Arda Turan bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı Alanyaspor ve Pazar günü ligde oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN