Karın ağrısıyla hastaneye gitti: Karnından canlı balık çıktı

Karın ağrısıyla hastaneye gitti: Karnından canlı balık çıktı

Karın ağrısıyla hastaneye giden adam duydukları karşısında şaşkına döndü! Doktorlar yaptıkları tetkikler sonucunda adamın karnında canlı balık olduğunu fark etti. Hemen operasyonla alındı...

Vietnam'ın Quang Ninh Eyaleti'nde yaşanan olağanüstü bir olay tüm dikkatleri üzerine çekti. Kimliği belirsiz 34 yaşındaki bir adam, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Hai Ha Bölge Tıp Merkezi'ne başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda, doktorlar adamın vücuduna anüsünden giren canlı bir yılan balığı tespit etti. Bu inanılmaz durum, 30 santimetre uzunluğundaki yılan balığının bağırsak delinmesine ve peritonite neden olarak adamın sağlığını ciddi şekilde tehdit ettiğini ortaya koydu.

CERRAHİ MÜDAHALE İLE ALINDI

Bir adamın vücudundan ameliyatla canlı yılan balığı çıkarıldı, balığın adamın anüsünden girdiği anlaşıldı

Cerrahi Müdürü Pham Manh Hung, yerel basına yaptığı açıklamada, "Bu nadir görülen bir durum. Rektal bölgede çok fazla dışkı sıvısı var ve kolayca bakterilerle enfekte olabiliyor, ancak güvenli bir şekilde yapıldığı için ameliyatta herhangi bir sorun yaşanmadı" ifadelerini kullandı. Doktorların yaptığı ultrason ve röntgen incelemeleri sonucunda yılan balığının tespit edilmesi, cerrahi müdahaleyle başarılı bir şekilde çıkarılmasını sağladı.

Vietnam'da bir adamın karnından 30 santimetre uzunluğunda canlı yılan balığı çıkarıldı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN