Akbank'tan gençlere müjde! 400 TL değerinde chip para kazanma imkânı, gençlere dev finansman sağlıyor

Akbank'tan gençlere müjde! 400 TL değerinde chip para kazanma imkânı, gençlere dev finansman sağlıyor

Akbank'tan zorlu dönemlerde gençlere müjdeli haber geldi. 18-26 yaş aralığında yer alan genç vatandaşlara finansman sağlanacak. Üniversiteli veya çalışan tüm gençlere ihtiyaçlarını karşılayacak finansmanın duyurusu geldi. Peki, kampanyadan nasıl katılım sağlanır? İşte tüm detaylar...

Akbank gençlerin ihtiyacına ses oldu!

Akbank tarafından geliştirilen yeni kampanya ile birlikte genç vatandaşlara müjdeli haber verildi. Yapılan kampanyada 18-26 yaş arasındaki gençlerle iş birliği yapılması hedefleniyor.

Akbank'tan hesap açtırmayı başaran gençlere ücretsiz bankacılık işlemi yanı sıra avantajlı kart kampanyaları sunulacak. Akbank tarafından başlatılan bu kampanya ile birlikte çalışan veya okuyan 18-26 yaş arası tüm gençler katılım sağlayabilir. Kampanyada gençlere avantajlı faiz oranı sunulurken aynı zamanda da 3 yıl boyunca ihtiyaç kredisi için tahsis ücreti ödemiyor.

Akbank'ın öğrenci kartı olan Acsess öğrenci kartı ile 250 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde 100 TL chip para veriliyor. Toplamda 400 TL chip para kazanma şansı sunuluyor. Daha öncesinde de pek çok kez chip kampanyası başlatan Akbank gençlerin gönlünü kazanmayı başarıyor.

akbanktan-aciklama-sorun-cozuldu-1241.jpg

Akbank'tan üniversiteli gençlere büyük fırsat!

Akbank, 18-26 yaş aralığında bulunan öğrencilere duyurulan kampanya ile ilgi odağı oldu. Duyurulan kampanyanın yanı sıra Üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz Akbank FAV programı başlatıldı. Gençlere birbirinden farklı avantajlar sağlayan Akbank programa katılan öğrencilere, dijital platform ödemelerinin her ay yüzde 50 kadarını geri ödüyor.

Aynı zamanda 100 TL'ye varan iade alan öğrencilere ayrıcalıklar bu kadarla bitmiyor. Öğrenciler için hafta sonu harçlığı programı ile sıfır faizli harçlık alınabiliyor. Öğrencilerin Akbank mobil internet ve müşteri iletişim merkezi üzerinden yaptığı veya yapacağı havale ve EFT işlemlerinde, Yurtiçi Ortak ATM üzerinden yapılan 5 para çekme-yatırma ve görüntüleme işlemlerinden para istenmiyor. Üniversiteli öğrenciler programına Akbank mobil uygulama üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN