Akbank'tan son açıklama: Borçların ödenmesine 1 gün erteleme

Akbank'tan son açıklama: Borçların ödenmesine 1 gün erteleme

Akbank mobilde dün meydana gelen teknik arıza devam ediyor. Mobilde meydana gelen sistem arızası nedeniyle Akbank yaşanan sıkıntı döneminde ticari ve tüketici kredilerine faiz işletilmeyeceğini duyuruldu. İşte yapılan açıklamanın detayları...

Akbank'ta sistem arızası devam ediyor. Banka müşterileri bugün de mobil ve internet bankacılık işlemlerini gerçekleştiremiyor. Banka yaptığı açıklamada müşterilerinden özür diledi ve müşteri borçlarının son ödemesinin 1 gün ertelendiğini de açıkladı. Söz konusu dönemde ticari ve tüketici kredilerine faiz işletilmeyecek.

akbank.jpg

İşte Akbank'ın aldığı kararlar:

"06.07.2021 tarihinde başlayan ve devam eden bankamız ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintiler ile ilgili olarak; Ekstre ödemesi 06.07.2021 tarihinde olan kredi kartları müşterilerimizin son ödeme tarihi bankamız tarafından bir gün ötelenmiştir. Kredi vadesi veya taksit tarihi 06.07.2021 olan ticari krediler ve tüketici kredileri için o gün faiz işletilmeyecektir/işleyen faiz geri ödenecektir. Müşterilerimize ekstre, kredi ve taksit ödemeleriyle ilgili herhangi bir gecikme faizi yansıtılmayacaktır. Müşterilerimizin ekstre ötelemeleri, kredi vadesi ve taksit ödemeleriyle ilgili ek bir işlem yapmasına gerek bulunmamaktadır. Gelişmelere paralel olarak ilave önlemler alınacaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN