Kuveyt Türk mobil bankacılık çöktü

Kuveyt Türk mobil bankacılık çöktü

Dolar 15 lirayı aştı, Kuveyt Türk mobil bankacılık, "işleminiz gerçekleştirilemedi hatası" verdi. Sosyal medyada yüzlerce kullanıcı mağdur olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en büyük katılım bankaları arasında yer alan Kuveyt Türk Katılım Bankası mobil şube uygulaması giriş sorunu yaşanıyor. Döviz kurları ve altın fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından hesabında işlem yapan kişiler "işleminiz gerçekleştirilemedi, daha sonra tekrar deneyiniz" hatası almaya başladı.

krttv.com.tr'nin haberine göre; piyasalarda yaşanan aşırı oynaklık nedeni ile biran önce hızlı bir şekilde işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar mağdur olduklarını belirterek bankaya ulaşmaya çalışırken Kuveyt Türk tarafından şu ana kadar henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medya hesabından paylaşım yapan çok sayıda kişinin hesaplarına giriş yapamadıkları ya da işlem yapamadıkları görüldü. Yapılan paylaşımların bir bölümünde vatandaşların hesaplarına girmekte zorlandığı, bir bölümünde ise hesabına giren kişilerin işlem yapamadıkları görüldü. Sosyal medyadan yoğun bir şekilde yapılan paylaşımlara rağmen bankadan henüz arıza hakkında genel bir bilgilendirme yapılmadı.

KUVEYTTÜRK MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

444 0 123'ü aradığınızda, arama yaptığınız operatörünüzün 444'lü hatlar ile ilgili ücretlendirme politikasına tabi olursunuz.

AKBANK DA ÇÖKMÜŞTÜ

Kuveyttürk'ün mobil şube uygulamasına giriş yapılamaması geçtiğimiz aylarda aynı sorunu yaşayan Akbank'ı hatırlattı. Akbank kullanıcıları 6 Temmuz 2021'de 43 saat boyunca mobil uygulamalarda ve ATM'lerde sorun yaşamıştı. Yaşanan sorunun teknik bir güncellemeden kaynakladığı bildirilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN