Altın Biriktirenler Dikkat Korkutan Süreç Başladı! Tunç Şatıroğlu Altın ve Dolar İçin Dönüm Noktası Tarihi Verdi

Altın Biriktirenler Dikkat Korkutan Süreç Başladı! Tunç Şatıroğlu Altın ve Dolar İçin Dönüm Noktası Tarihi Verdi

Son dönemler de para ve altın piyasasında dair isabetli değerlendirmeler yapan Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu yeni değerlendirmelerde bulundu. FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra altında yaşanan ciddi durum yatırımcıları tedirgin ederken, Şatıroğlu bu durumun kısa süreli olacağını yükseliş trendine geçildiğini söyledi. İşte Altın ve Para Piyasası Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan dikkat çeken yatırım seviyeleri.

Youtube kanalı üzerinden yayınlar yapan Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, yeni yayınladığı video da piyasalarda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Dolar ve altın için önemli açıklamalarda bulunan Şatıroğlu, herkesin beklediği o haberi verdi. İşte Şatıroğlu'nun haftalık piyasa analizi ve yatırımcı için kritik seviyeler.

gozluk.jpg

"FED'TEN YÜKSEK FAİZ ÇIKMAZ"

Yatırım için cazip seviyenin yaklaştığının söyleyen Şatıroğlu, Amerika Merkez Bankası'nın (FED) agresif konuşmalarının altından yüksek faiz çıkmayacağını belirtti.

ŞATIROĞLU, PİYASA GÜVEN SEVİYESİNİ AÇIKLADI

Rusya- Ukrayna savaşının ülke ekonomilerini derinden etkilediğini belirten Şatıroğlu, AB'nin Rusya yaptırımlarının piyasaları daha da etkileyeceğini söyledi. "Bir sürü ekstrem durumlar var" diyen Şatıroğlu, önemli seviyenin 2,66 olduğunu ve 2,60 seviyesinin daha güvenli olduğunun altını çizdi.

altin5.jpg

"DÜŞÜŞ BİR KAÇ GÜN DAHA DEVAM EDECEK"

Piyasada kalıcı yükselişler olacağını belirten Şatıroğlu, altını yanı sıra diğer değerli metallerin satışının durduğunu söyledi. Bu düşüşün 2 gün daha devam edeceğinin altını çizen Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, "Değerli metallerde düşüş vardı. Artık o satışlar durdu. Kalıcı yükseliş olabilir. Piyasa daha şahin olmaması borsalar için pozitif bir gelişme bu olumsuzluk değil. Bu reality başlangıcı" dedi.

paray.jpg

ALTININ KADERİ AMERİKAN 10 YILLIKLARINA BAĞLI

Altının gidişatının Amerika 10 yıllıklarına bağlı olduğunu ifade eden Şatıroğlu, düşüşler yaşanmadığı sürece altında kalıcı yükselişlerinin olmayacağını belirtti. Şimdi ise yükselişin gelmeye başladığını belirten Şatıroğlu, Ons altının 1938 seviyesine geldiğini söyledi. Amerikan 10 yıllıklarındaki düşüşle beraber altının da toparlanmaya başladığını ifade eden Şatıroğlu, altının yönünün yukarı doğru çıktığının altını çizdi. Altında yükselişin tekrar olacağını belirten Şatıroğlu," Amerikan 10 yıllıklardaki geri çekilme şu an düşüşü durdurdu. Ve altın tekrar yükselişe geçecek. Değerli metallerin altın önderliğinde çıkmasını bekliyorum." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN