Altın Ve Dolar Biriktirenler Büyük Yıkıma Hazır Olun! Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu Altın ve Dolar İçin Gün Verdi

Altın Ve Dolar Biriktirenler Büyük Yıkıma Hazır Olun! Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu Altın ve Dolar İçin Gün Verdi

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, dolar ve altına ilişkin yeni videosunu yayınladı. Şatıroğlu, bu yayınında Türkiye Merkez Bankası (TCMB) Nisan ayı faiz kararını ve Amerika Merkez Bankası'nı (FED) altın ve dolar üzerindeki etkisini anlattı. 18 Nisan 2022 Pazartesi günü üzerine duran Şatıroğlu, altın ve dolar yatırımcıları için kritik tarihi verdi.

Youtube kanalından piyasalar üzerine analizler yapan Altın ve Para Piyasası Uzmanı Tunç Şatıroğlu, 18 Nisan Pazartesi gününe ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. FED başkanlarının konuşmaları sonucunda piyasanın etkilendiğini vurgulayan Şatıroğlu, şu an yükseliş trendine girildiğini söyledi. Savaş fiyatlaması üzerinde duran Şatıroğlu'nun bu açıklamaları çok konuşulacak. İşte altın ve dolar al-sat yapacakları yakından ilgilendiren o açıklamalar.

tunc.jpg

"FED'İN AÇIKLAMALARI DURURSA PİYASA PATLAR"

Rusya- Ukrayna savaşı ve Dünya merkez bankalarının piyasalara olan etkisi üzerinde önemli analizlerde bulunan Kanal Finans Uzmanı, dolardaki sıkışmayı ve altındaki istikrarsız durumun ne olacağını açıkladı. FED'in piyasaları baskıladığını ifade eden Şatıroğlu, savaş fiyatlamasından piyasaların kurtulduğunu söyledi. Şatıroğlu, piyasaların normal fiyatlanmaya geçildiğini belirterek, altının yükseliş zamanını verdi. Şatıroğlu," Amerikan 10 yıllıklar düşmeye başladığı zaman altın düşecek. Amerikan 10 yıllıklar bir iki hafta içinde düşüşe geçiyor" dedi.

ALTIN AL-SAT YAPACAKLAR PAZARTESİ GÜNÜNE DİKKAT

Altın ve dolar için pazartesi gününe dikkat çeken Şatıroğlu "FED başkanları konuşmadığı zaman piyasalar kendini toparlıyor. Pazartesi günü birileri çıkıp bir şeyler söylemezse bu piyasanın kendisini toparlamasını bekliyorum" diye konuştu.

altin-001.jpg

DOLARIN FIRLAMASI AN MESELESİ

Dolar/TL hakkında ise önemli noktalara değinen Şatıroğlu, dolar hissesi alınmasını önerdi. Türkiye'deki kötü ekonominin kurları derinden etkileyeceğinin altını çizen Şatıroğlu şunları kaydetti:

"Ne zaman diye sormayın. Bu sistem yürümez. Bu sürdürülebilir bir durum değildir. Bir yerden sonra patlayacaktır. Elinde doları olmayan bozmasın. Borcu olan varsa gitsin dolarını alsın. Sadece dolar alarak yatırım yapmıyorsunuz bir koruma yapıyorsunuz. Kötü ekonominin getireceği kur patlamasına karşı korunmaya alacaksınız. Ama dolar cinsine göre bir yatırımda yapabilirsiniz. Çünkü dolar bir süre daha baskılanacak. İllaki bir yerden sonra patlayacaktır"

altin-002.jpg

"NEBATİ BAŞARILI OLAMAZ"

Türkiye'nin net rezervlerine dikkat çeken Şatıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başarılı olamayacağını iddia etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN