Altını Olanlar Uykularınız Kaçacak! İslam Memiş Piyasaları Alt Üst Edecek Hamleyi Açıkladı

Altını Olanlar Uykularınız Kaçacak! İslam Memiş Piyasaları Alt Üst Edecek Hamleyi Açıkladı

Altın ve dolar üzerine yaptığı tahminlerle dikkatleri üzerine çeken Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altın al-sat yapmak isteyenler için 'hamle' uyarısında bulunan Memiş, altın satmak isteyenler içinse satış aralığını açıkladı. İşte Memiş'ten piyasalara dair yeni değerlendirmeler.

Altın yükselecek mi? Altın düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatlarında son durum ne? gibi sorular yatırımcı tarafından en çok arananlar arasında. Altın/Dolar üzerine isabetli analizler yapan İslam Memiş de, sosyal medya üzerinden yatırımcı için yeni değerlendirmelerde bulundu. Memiş, "Öngörüm" diye yaptığı analizde altın için kritik uyarıda bulundu.

slam-memis.jpg

MEMİŞ, "ZARAR EDERSİNİZ" DEDİ TARİH VERDİ

Yatırımcı için kar-zarar uyarıları yapan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıya "Zarar edersiniz" diyerek altına ilişkin tarih verdi. İşte Memiş'ten gram altına ilişkin o uyarılar.

ALTINI OLANLAR HUZURSUZ OLABİLİRSİNİZ!

Türkiye Merkez Bankası'nın (TCMB) faizi 14'te sabit tutmasından sonra yatırımcı da Merkez Bankası'nın piyasalara olan etkisini merak etmeye başladı. Elinde altını olanlar al-sat için uygun zamanı araştırırken, Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, "huzursuz olursunuz" diyerek yatırımcı için altın alış-satış tarihini verdi.

Memiş, altına ilişkin öngörüsünü paylaşarak şunları kaydetti:

"Altının yükselişiyle ilgili öngörüm devam ediyor. Düşüşü ile alakalı ise 900 altında hamle gelebilir. Ama bu hamleyi yakalamak önemli. Bankalar yine bu makas aralığını oldukça açmaya devam ediyor. Sanırım bu anlaşmalı bir süreç bunu iyi niyetli bulmuyorum. Bu bilinçli olarak yapılıyor. Makas aralığının olması mantıklı değil. Alım sarım yapılmasını istemiyorlar. Herkesin uzun vadeli yatırımcı olsun istiyorlar."

altin.jpg

ALTIN İÇİN 2 HAFTALIK SÜRECE DİKKAT ÇEKTİ

Bankaların makas aralığı üzerinde duran Memiş, bunun bilinçli olarak yapıldığını söyledi. Vatandaşa "Altınla borçlanmayın" uyarısında bulunarak 2 haftalık sürece dikkat çeken Memiş altın için "Bir iki haftalık süreçte 920 aralığında altın alabilirler. Ama 10 lira makas aralığı işe yaramaz. Eğer paranız hazırsa alın kafanız rahat olsun. Sonra ay sonunda kadar sabah akşam huzursuz olacaksınız" dedi.

GÜMÜŞ SATMAYIN!

"Bozdurmak için yatırım aracı yapmayın" diyen Memiş, gümüşe ilişkinde ciddi açıklamalarda bulundu. Memiş,"Gümüş 20 lira dahi olsa satmayın. Gümüşün fiyatı 5 lira iken de sattılar. Zarar ettiler, yine zarar edecekler" diye konuştu.

Not: Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN