Araç fiyatları vatandaşı perişan etti! O marka tüm araç modellerine zam yaptı: 186.000’den fazla…

Araç fiyatları vatandaşı perişan etti! O marka tüm araç modellerine zam yaptı: 186.000’den fazla…

Türk lirasındaki düşüş devam ederken otomobil fiyatlarının da artması vatandaşı perişan etti. Renault tarafından yapılan açıklama doğrultusunda araç fiyatlarına %12 zam yapıldığı duyuruldu. Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil markası Renault bugün itibariyle zamlı fiyattan satış yapacak. İşte Renault güncel araç fiyatı…

Döviz kurlarındaki artış Türk lirasında değer kaybına neden olurken birçok ürüne yapılan zanlar da vatandaşı çileden çıkardı. Liradaki erime otomobil fiyatlarına zam olarak yansırken Renault güncel fiyatlarına %12 zam yapıldığını duyurdu. Otomobil yazarı Emre Özpeynirci tarafından yapılan açıklama doğrultusunda güncel fiyatlar belli oldu. İşte Renault güncel araç fiyatı…

RENAULT FİYATLARINI GÜNCELLEDİ

Asgari ücrete yapılan zamların ardından birçok alanda yeni zamlar da açıklanmaya başladı. Temmuz ayında araç fiyatlarına gelen zamlar vatandaşın belini büküyor. Özpeynirci, "Haziran ayının lideri olan Renault ve bünyesindeki Dacia'nın yarından itibaren geçerli olacak Temmuz ayı ortalama fiyat artışları" sözleri ile güncel fiyatları açıkladı.

renault-zoe.jpg

RENAULT ARAÇ FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Renault tarafından yapılan %12'lik zamlar sonrasında araç fiyatları da araştırılmaya başladı. Renault Temmuz ayı fiyat listesi şu şekildedir:
Taliant: 87.000 TL
Koleos: 186.100 TL
Austral: 163.000 TL
Clio: 86.200 TL
Captur: 127.500 TL
Megane: 136.200 TL
Express Combi: 70.500 TL
Express Van: 53.000 TL
Zoe: 3.000 TL
Yeni Jogger: 104.000 TL
Yeni Duster: 111.800 TL
Yeni Sandero: 86.100 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN