Bildiğiniz Qashqai'leri unutun! Elektrikli versiyonu resmen ezber bozdu... İsmini Türk boylarından alıyor

Bildiğiniz Qashqai'leri unutun! Elektrikli versiyonu resmen ezber bozdu... İsmini Türk boylarından alıyor

Qashqai sevdalıları bu haberi duyunca çıldıracak! Bildiğiniz Qashqai'leri unutun! Nissan duyurdu! Elektrikli versiyonu resmen ezber bozdu... Görüntüsü bambaşka! İsmini Türk boylarından alıyor...

Nissan, Qashqai sevenlerine heyecan verici haberi vererek popüler SUV modelinin yeni neslinin tamamen elektrikli olacağını duyurdu. İngiltere'de üretilecek olan bu elektrikli Qashqai modelinin tasarımında, Tokyo fuarında sergilenen Hyper Urban konseptinden ilham alınacağı bildirildi.

2025 YILINDA ÇIKMASI PLANLANIYOR

nissan-qashqai-elektrikli-fiyati-ne-kadar-5.jpg

İngiliz dergisi Auto Express, bu önemli gelişmeler üzerine harekete geçerek yeni nesil Qashqai'nin muhtemel görsellerini oluşturdu. 2025 yılında yollara çıkması planlanan bu model, otomotiv dünyasında şimdiden heyecan yarattı.

QASHQAİ İSMİ NEREDEN GELİR?

Qashqai isminin Türk boyu Kaşkaylardan esinlendiğini bilgisi de Türk Qashqai severlerini daha da sevindirecek bir bilgi olarak öne çıkıyor.

nissan-qashqai-elektrikli-fiyati-ne-kadar.jpg

nissan-qashqai-elektrikli-fiyati-ne-kadar-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN