Bu Yatırım Aracını Alan Zengin Olacak! İslam Memiş "Dolar ve Altın Sakın Almayın" Dedi Büyük Yatırım Aracını Açıkladı

Bu Yatırım Aracını Alan Zengin Olacak! İslam Memiş "Dolar ve Altın Sakın Almayın" Dedi Büyük Yatırım Aracını Açıkladı

Altın ve Para piyasasına yönelik değerlendirmeler yapan İslam Memiş, kendi yatırım aracını açıkladı. Memiş, dolar ve altın için kritik uyarıları vererek elinde TL'si olanları başka bir yatırım aracına yönlendirdi. İşte Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcıyı ilgilendiren o açıklamalar

Sosyal medya hesapları üzerinden dünya ve Türkiye piyasasına yönelik analizler yapan İslam Memiş, dolar ve altını olanları uyardı. Doların sıkışma dönemi yaşadığını belirten Memiş, euroya dikkat çekti. Yatırımcılar için önemli uyarılarda bulunan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, "Kıtlık olacak" dedi ve bombayı patlattı.

MAYIS'TAN SONRA PİYASALARIN SEYRİ DEĞİŞİYOR

Gram Altın 930 seviyelerinden işlem görürken, dolar ise 14 bantlarında seyretmeye devam ediyor. Euro ise 15, 83'le 19 Nisan Salı gününe merhaba dedi. Doların baskılandığı yönünde açıklamalar uzmanlar tarafından yapılmaya başlandı. Elinde ve dolar olanlar ise piyasasının gidişine yönelik ne yapacağını araştırmaya başladı. Dolarda yaşanan durgunluğun kısa süreli olacağını söyleyen Memiş, dolarla borçlananların bir an önce borçlarını ödemesi gerektiğini ifade etti. Mayıs ayından sonra piyasaların seyrinin değişeceğini vurgulayan Memiş, en çok kazandıran yatırım aracını da açıkladı. İşte Memiş'in o açıklamaları.

euro.jpg

"HAZİRAN VE EYLÜL'DE KITLIK GELİYOR"

Haziran ayına büyük bir kıtlığın yaşanacağını vurgulayan Altın ve Para piyasası Uzmanı İslam Memiş, eurpya dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Dolar kurunda baskılanma var, yakında yukarı yönlü bir atak olabilir. Euro-Dolara baktığımızda euro daha fazla değer kaybediyor. Ben bir ülkenin kayıt parasına yatırım yapacak olsaydım bunun adı dolar olmazdı. Ben bu şartlarda euro alırdım"

altin-001.jpg

"DOLAR VE ALTIN ALMAYIN"

Elinde TL olanların ise bunu dolardan ziyade euroya yatırmalarını öneren Memiş, "Elimde TL olsa altın da almam dolar da. Altının onsunda belki 2000 dolar tekrar test edebilir. Ancak, ben bugünkü koşullarda ne ons altın ne de gram altın almayı tercih etmem. Bu haftaya yükselişle başlayan ons altın var. Ben olsam almazdım. Onun yerine Euro ve Sterlin alırdım." dedi. Piyasada Nisan ayındaki düşüşlerin son alım fırsatı olduğunun altını çizen Memiş, Mayıs ve Haziran ayında deyim yerindeyse tufan kopacak dedi. Haziran ve Eylül ayında ise kıtlığın baş göstereceğini iddia etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN