Dolar bu tarihte kanatlanıp uçacak! Selçuk Geçer anlattı: yatırımcılar dikkat etsin!

Dolar bu tarihte kanatlanıp uçacak! Selçuk Geçer anlattı: yatırımcılar dikkat etsin!

Ülkemizde sürekli olarak dalgalanan dolar kuruna dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dolar borcu olan vatandaşlar ile dolar yatırımı yapan vatandaşları bu açıklama yakından ilgilendiriyor. Dolar kurunun anlık uçuşa geçeceği tarih paylaşıldı. Yatırımcılar bu yükselişe hazır olsun. İşte doların pik yapacağı tarih açıklandı...

1 DOLARI OLAN SAKLASIN!

Dolar kurundaki dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen gün daha da hızlanan dalgalanmalar Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ve Merkez Bankası faiz kararı ile birlikte daha da hız kazandı.

Son zamanlarda yükseliş yaşayan dolar kuru yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Dolar sadece yatırımcıların değil vatandaşın da oldukça dikkatini çekiyor. Dolar kurunda yaşanan son gelişmeler ise uzman isimler tarafından yorumlanıyor.

Dolar borcu olana kötü haber gelirken dolar yatırımı yapan vatandaşlara iyi haber geldi. Uzman isimden gelen açıklama ile elinde 1 dolar olan bile saklasın. Dolar hakkında öngörüde bulunan uzman isim pik yapacağı tarihi paylaştı.

selcuk-gecer-dolar-tahminini-soyledi-bombanin-pimini-resmen-cekti.jpg

SELÇUK GEÇER DOLARA BORCU OLANI UYARDI!

İsabetli dolar tahminleri ile birlikte sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Elinde dolar bulunan vatandaşlara mutlu edecek haberi verirken dolar borcu olana ise kötü haberi veriyor. Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklama ile birlikte dalgalanmaları hız kazanan dolar kurunun son günlerde yükselişini sürdürdüğü görülüyor. Selçuk Geçer'in dolar kuruna ait değerlendirmelerine göre mart ayı itibariyle durdurmak imkânsız bir hal alacak. Dolar borcu olanlara çağrı yaparak borçların bir an önce kapatılması gerektiğine vurgu yaptı.

271220221956494168335.jpg

DOLARDAN O TARİHTE REKOR İDDİASI!

Ülkemizin ekonomisi hakkında açıklamalar yaparak dolar kuruna değinen para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, enflasyon da geri dönüşün mümkün olmadığımız günlerde olduğumuzu belirtti. Dolar kurunu da aynı şekilde artık kontrol edilemeyeceğini vurgulayarak ilk durağın 28 TL olacağının altını çizdi.

Yanlış ekonomi yönetiminin olduğunu bir kez daha vurgulayan uzman isim yeni rekorların kırılacağını da söyledi. Yeni rekorlar için nisan ayı işaret edildi. Nisan ayına kadar borçlu vatandaşlar borçlarını kapatmak için elinden geleni yapması gerektiğini de belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN