Her şeyi bilen Simpsonlar’dan kripto para kehaneti! Bitcoinciler bu tüyo kaçmaz: O tarihte Bitcoin…

Her şeyi bilen Simpsonlar’dan kripto para kehaneti! Bitcoinciler bu tüyo kaçmaz: O tarihte Bitcoin…

Dünya gündeminde sürekli olarak yer alan Simpsonlar'dan yeni bir kehanet daha geldi. Yatırımcıların gündemine oturan kehanet ile birlikte Bitcoin piyasasında hareketlilik yaşanıyor. Daha öncesinde birçok kehaneti gerçekleşen Simpsonların Bitcoin kehaneti viral oldu. İşte tüm detaylar...

Tüm dünyanın dikkatini çeken Simpsonlar animasyonu kısa bir süre önce bir kehanette daha bulundu. İsabetli kehanetleriyle bilinen animasyon serisinin yeni kehaneti ise yatırımcıların dikkatini çekti. Bitcoin ile ilgili paylaşılan bölümdeki kehanet yatırımcıları harekete geçirdi.

SİMPSONLAR KEHANETİ

Günümüze kadar birçok kehanette bulunan Simpsonlar, bazı bölümlerinde geleceğe dair mesajlar paylaşıyor. Merak uyandıran mesajlar ise bu kez yatırımcıların gündeminde ses getirdi.

Daha öncesinde birçok isabetli kehanette bulunan animasyon serisi Covid-19, akıllı saatler, facetime gibi teknolojik olaylar, siyasi olaylar ve daha birçok konuda tahminleri gerçek hayatta yaşandı. Son paylaşılanlara göre ise dizi kripto para dünyasına dair bir öngörüde bulundu.

maxresdefault-3.jpg

BİTCOİN İÇİN TARİH VERİLDİ

2024 yılına dair bir kehanette bulunan dizide Bitcoin yer alıyor. Daha öncesinde yaptığı isabetli kehanetler ile birlikte yatırımcıların ilgisini çeken olay sosyal medyada viral oldu. Dizi takipçileri ve yatırımcılar tarafından kehanetin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda tartışmalar sürüyor. Kripto para dünyasındaki sıra dışı tahminde bulunan dizi yatırımcının heyecanını katladı.

Paylaşılan kehanete göre 2024 yılında Bitcoin'in yeniden bir rekor kıracağı öngörülüyor. Yatırımcıların ilgisini çeken olay dizide şu şekilde geçiyor;

"2024'te Bitcoin'in kaderi hakkında bir şey duydunuz mu? Bu destansı olacak"

2-015.jpg

BİTCOİN'DE HAMLE BEKLENİYOR

Yeni bir kehanetle gelen Simpsonlar hakkında sosyal medya kullanıcıları Bitcoin'in her 5 yılda bir hamle yapma eğiliminde olduğunu vurguluyor. 2017 - 2018 yılları arasında yaşanan yükselişin ardından sessizliğini koruyan Bitcoin'in, 2024 yılı ile birlikte tekrardan zirveye oynaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN