Kabine Toplantısı sonrası enflasyon! Cumhurbaşkanı enflasyonun yüzde 20'ye düşeceği tarihi açıkladı: Enflasyona hükümet tokadı geliyor! Memur ve emekli maaşlarında değişiklik!

Kabine Toplantısı sonrası enflasyon! Cumhurbaşkanı enflasyonun yüzde 20'ye düşeceği tarihi açıkladı: Enflasyona hükümet tokadı geliyor! Memur ve emekli maaşlarında değişiklik!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın devamında alınan kararlar açıklandı. Erdoğan, konuşmalarında enflasyon oranlarını açıklarken çeşitli uyarılarda da bulundu. Son dakika kabine toplantısı açıklamaları haberimizde

Başkan Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın devamında gündeme dair ilişkileri değerlendirmesinde ise düşüşe geçen enflasyon başa tutturuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasında yıllık enflasyonun birkaç ay içinde yüzde 40'lı oranlara ineceği gündeme gelirken 2023 yılının sonunda yüzde 20 seviyelerine 2024 yılında ise tek haneli rakamlara düşmesinin hedeflenmesine dair bilgi paylaşımı yapıldı.

KABİNE TOPLANTISI KARARLARI

Türkiye'nin gündeminde yer alan enflasyon oranları ve hayat pahalılığı iç ve dış sebeplerden kaynaklandığı bilinirken içeride kimi panikten, kimi art niyetten kaynaklanan fahiş fiyat artışlarına maruz kalındığına dair bir gerçek herkes tarafından bilinmektedir. Erdoğan, yıllık enflasyon oranlarının birkaç ay içinde yüzde 40 seviyelerine düşeceğini aynı zamanda mal ve hizmeti, akıl ve vicdan sınırlarının ise ekonomik işleyişe zarar verecek durumda fiyatlandırılmamaları yönünde uyarılarda bulunuldu.

Enflasyon oranları açıklandı

'EL UZATANLAR PİŞMAN OLACAK'

Yılbaşında gerçekleşecek olan her hareket yakından takip edilecek, reel ekonomik işleyişi ters durumların gelişmeleri belirlenerek insanların hakkına el uzatanları buna pişman edileceği Başkan Erdoğan tarafından açıklandı. Asgari ücret, memur ve emekli maaşları başta olmak üzere çalışanların refah seviyelerinde gerileme telafi etme yönünde enflasyon maskesinin ardından sığınan haramzadelerce akamete uğratılmasına rıza gösterilmeyecektir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN