O banka EYT promosyonu güncellendi! Ödemeler emeklileri heyecanlandırdı, rekor promosyon geldi!

O banka EYT promosyonu güncellendi! Ödemeler emeklileri heyecanlandırdı, rekor promosyon geldi!

2022 ve 2023 yılının en çok konuşulan konularından birisi olan emekli promosyonları güncellenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu ile birlikte kabul edilen EYT düzenlemesi üzerine Resmi Gazete'de yayınlandı. SGK tarafından alınan başvurular ile birlikte EYT'lilere müjdeli haber geldi. Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre promosyon miktarları güncellendi. İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin faydalanacağı EYT'ye rekor promosyon müjdesi verildi.

İŞ BANKASI'DAN EMEKLİ PROMOSYON GÜNCELLEMESİ GELDİ!

Son zamanlarda gündemde olan EYT düzenlemesi kısa bir süre önce TBMM Genel Kurulu tarafından alınan bir karar ile kabul edildi. Kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayınlanarak resmiyete döküldü. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden faydalanan vatandaşlara ise Türkiye İş Bankası'ndan müjdeli haber geldi.

İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin faydalanması beklenilen EYT ile birlikte emeklilik kapısı nihayet açılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından başlatılan başvuru sürecinde EYT'liler soluğu SGK'da aldı. EYT'li vatandaşların ilk maaşı ise nisan ayı ile birlikte yatacağı bilgisi paylaşıldı.

EYT'lilerin emekliliğiyle birlikte sistemde yer alan verilere göre ülkemizdeki emekli sayısı 15 milyonun üzerine çıkacağı ifade edildi. Bankalar 2 milyon 250 bin kişinin EYT'den faydalanması ile birlikte promosyon rekabetini yeniden hızlandırdı.

agi-1.jpg

İŞ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

EYT düzenlemesinin kabul edilmesiyle birlikte Türkiye İş Bankası tarafından promosyon miktarları güncellendi. Promosyon rekabetini yeniden canlandıran İş Bankası emekli vatandaşlara müjdeli haberi verdi. İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon maaş aralığı şu şekilde;

  • 3.500 TL üzeri maaş aylık maaş alan emeklilere 4.500 TL
  • 3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında maaş alan emeklilere 5.250 TL
  • 7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında maaş alan emeklilere 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla maaş alan emeklilere 7.500 TL promosyon verilecek.

emekliler-mujde-emekli-maaslarina-z-j6ic.webp

EMEKLİ PROMOSYONUNDAN NASIL FAYDALANILIR?

Türkiye İş Bankası tarafından verilecek olan emekli promosyonundan faydalanabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. İş Bankası tarafından verilen promosyondan faydalanabilmek için emekli olunması gerekir. 3 yıl boyunca banka üzerinden maaş alacağına dair taahhüt imzalaması dahilinde emekli promosyonlarından faydalanabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN