Petrol Krizi Sürücüyü Bitirecek! Benzin, Motorin Ve LPG'ye Tarihi Zam Geliyor

Petrol Krizi Sürücüyü Bitirecek! Benzin, Motorin Ve LPG'ye Tarihi Zam Geliyor

Dünyada baş gösteren petrol krizi akaryakıtı vurmaya devam ediyor. Brent petrolde ibrenin yukarı çıkmasıyla Motorin ve benzinden sonra şimdi LPG'ye büyük zam bekleniyor. İşte motorin, benzin ve LPG'ye ilişkin son dakika bilgileri.

Brent petrol fiyatları siyasi gerilim ve Çin'da başlayan salgından dolayı 99 dolar seviyelerinden tekrar 112 dolar seviyelerine çıktı. Çin, Rusya-Ukrayna krizi derken Libya'da da arz konusunda sorunlar yaşanmaya başladı. Dünya çapında patlak veren petrolünde fiyatı 100 dolar üstüne çıktı. Petrolde yaşanan yükseliş akaryakıt fiyatlarını da yansımaya başladı. Motorinin litre fiyatı son zamlardan sonra 22 liraya yükseldi. Petrol krizinden dolayı başlayan zamlara bir yenisi daha ekleneceği söyleniyor. İşte akaryakıt fiyatlarına dair son dakika haberleri.

petrol.jpg

PETROL KRİZİ BÜTÜN ÜLKELERE SIÇRADI

Uluslararası piyasada başlayan petrol krizi Avrupa ülkeleri başta olmak üzere her yere sıçramaya başladı. Irak'ta petrol krizinden dolayı uzun kuyruklar oluşurken, Libya'da da arzda sorunlar yaşanmaya başladı. Petrolün varil fiyatının 112 dolar seviyelerine çıkmasıyla zam haberleri de gelmeye başladı. İddiaya göre önümüzdeki günlerde benzin, motorin ve LPG fiyatlarına dudak uçuklatan bir zam gelecek.

MOTORİN VE BENZİNDEN SONRA LPG'YE BÜYÜK ZAM YOLDA

Petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilikten dolayı akaryakıt fiyatları da sürekli güncellenmeye başladı. Sürücüler akaryakıta gelen zamları benzin istasyonlarından öğrenebiliyorlar. Suudi Arabistan'ın Rusya ile bir araya gelmesiyle gözler akaryakıtta yaşanacak olan duruma yöneldi. ABD'nin akaryakıta ilişkin teklifini geri çeviren Suudi Arabistan Rusya ile masaya oturdu. Dünya yaşanan krizin derinleşeceğini gösteren bu fotoğrafta sonra neler olacaklar da merak konusu oldu. Siyasi dengelerin yer değişmesiyle beraber büyüyen küresel ekonomik kriz en çok vatandaşın belini büktü. Brent petrol fiyatlarındaki artış akaryakıta zam olarak dönmeye devam ediyor.

petrol3.jpg

PETROL KRİZİ EN ÇOK SÜRÜCÜYÜ VURDU

Petroldeki hareketlilik Türkiye’de akaryakıt fiyatlarını etkileyemeye devam ediyor. Petrol krizinin benzin ve motorin fiyatlarına nasıl yansıyacağı merak edilirken. Büyük zam iddiaları da konuşulanlar arasında. İşte zamlardan sonra Benzin ve Motorin güncel fiyatları...

İstanbul'da motorin litre fiyatı ortalama 22 lira, Benzinin litresi ise ortalama 19 liradan satılıyor. Ankara'da motorin litre fiyatı 22.1 lira, benzinin litresi ise ortalama 19.11 liradan pompalara yansıyor. İzmir'de motorin litre fiyatı ortalama 22.1 liradan satılırken Benzinin litresi ise ortalama 19.11 liradan işlem görüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN