Pompa fiyatını gören sürücüler şok yaşadı! Akaryakıt fiyatlarına dev zam: İşte güncel benzin, motorin LPG fiyatları

Pompa fiyatını gören sürücüler şok yaşadı! Akaryakıt fiyatlarına dev zam: İşte güncel benzin, motorin LPG fiyatları

Akaryakıt fiyatları bugün itibariyle yeniden değişti. Bren petrol varil fiyatında yaşanan yükseliş ve dolar kurunda yaşanan dalgalanma akaryakıt pompa fiyatlarına yansıdı. Otomobil sürücülerinin gündeminde yer alan akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişiklik ile birlikte bezin fiyatlarında yükseliş görüldü. Sabah saatlerinde zamlı tabelayı gören sürücü arabayı geri park etti. Peki ne kadar zam geldi? İşte tüm detaylar...

OTOGAZ DÜŞTÜ BENZİN YÜKSELDİ!

Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte brent petrol varil fiyatı ve dolar kurunda hareketlilik meydana geldi. Yaşanan hareketlilik ile birlikte ülkemizde yer alan akaryakıt fiyatları güncellendi. Son zamanlarda sürekli olarak değişiklik gösteren brent petrol varil fiyatı ile birlikte dalgalanan akaryakıt fiyatlarında yeniden değişim görülüyor.

Haftanın başında LPG'ye (Otogaz) gelen indirim haberi ile birlikte sevinen otomobil sürücülerine kötü haber geldi. Pazartesi gece yarısı itibariyle 2 lira 4 kuruş indirim alan otogazın sevincini yaşayamayan otomobil sürücüleri benzin zam haberi ile hevesleri kursağında kaldı.

Küresel petrol artışının yaşanması ile birlikte artışlar benzin fiyatlarına yansıdı. Sürekli olarak değişen akaryakıt fiyatları üzerine otomobil sahiplerinin sabah vakitlerinde ilk işi akaryakıt fiyatlarını takip etmek oluyor.

suruculere-mujde-500-tllik-akaryakit-indirimi-basladi-1.png

BENZİNE ZAM GELDİ!

Pazartesi günü itibariyle müjdelenen otogaz indirimi ile birlikte salı günü indirim pompa fiyatlarına yansıdı. 2 lira 4 kuruş indirim alan otogazın üzerine bir açıklama daha geldi. Benzin fiyatlarında salı günü gece yarısı itibariyle zam yapılacağı belirtildi.

Bugün itibariyle yani çarşamba günü benzine 1 lira 11 kuruş tutarında zam yapıldı. Benzin fiyatlarına yapılan zam ile birlikte fiyatlar yeniden güncellendi. Motorin fiyatlarında ise henüz bir zam veya indirim haberi görülmüyor.

cyvvlf-x.jpg

İSTANBUL BENZİN ZAMMI SONRASI FİYATLAR!

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 22,42 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 20,42 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 22,46 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 20,48 TL

ANKARA BENZİN ZAMMI SONRASI FİYATLAR!

Ankara Benzin fiyatı: 22,83 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,82 TL

İZMİR BENZİN ZAMMI SONRASI FİYATLAR!

İzmir Benzin fiyatı: 22,81 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN