Son dakika!.. Erdoğan akaryakıtta dev indirimi duyurdu! Araç sahipleri bayram etti: Bunu kimse beklemiyordu

Son dakika!.. Erdoğan akaryakıtta dev indirimi duyurdu! Araç sahipleri bayram etti: Bunu kimse beklemiyordu

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim mitingleri kapsamında yaptığı açıklamada akaryakıtta dev indirime gideceklerini duyurdu. Bu haber akaryakıt fiyatlarının oldukça yüksek olduğu ülkemizde, milyonlarca araç sahibini bayram ettirdi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da düzenlenen seçim mitinginde vatandaşlara müjdeli haberleri ardı ardına sıraladı. Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşlara uygun fiyattan sunulacağını duyurarak, araç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Bu beklenmedik müjde, özellikle akaryakıt fiyatlarındaki yüksek seyir nedeniyle büyük bir sevinçle karşılandı.

TPAO'NUN CUDİ-GABAR'DA YAPTIĞI KEŞİF

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), geçtiğimiz günlerde Cudi-Gabar bölgesinde günlük 100 bin varil üretim kapasiteli petrol keşfi yapmıştı. Bu önemli keşif, Türkiye'nin enerji ihtiyacına büyük ölçüde katkı sağlayacak. Toplamda 1 milyar varil değerinde olduğu belirtilen bu petrol rezervi, ülke ekonomisi için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

AKARYAKIT FİYATLARINA YANSIYACAK İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeyle, akaryakıt fiyatlarında önemli bir düşüş yaşanması bekleniyor. Böylece araç sahipleri, hem daha uygun fiyatlardan akaryakıt alabilecek hem de bu durum ülke ekonomisine olumlu yansıyacak. Son dönemde artan akaryakıt fiyatları nedeniyle vatandaşlar zor durumda kalmıştı. Bu indirim müjdesi, birçok kişi tarafından sevinçle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN