Sürücüler bu haberle bayram edecek! Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geldi: Depoyu fullemeden önce o tarihi bekleyin

Sürücüler bu haberle bayram edecek! Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geldi: Depoyu fullemeden önce o tarihi bekleyin

Akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrolün 76 dolara kadar düşmesinin ardından araç sahipleri 'Benzin ve motorin fiyatlarında indirim haberi var mı? Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor?' sorusunu araştırmaya başladı. Beklenen haber geldi. Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geldi! Sürücüler bu habere bayram edecek. Depoyu fullemeden önce o tarihi bekleyin. İşte 23 Mart 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatları vatandaşların gündeminde. Brent petrolün uzun bir sürenin ardından 76 dolara kadar düşerken gözler akaryakıt fiyatlarına çevrilmiş durumda. Araç sahipleri 'Akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor mu? Benzin ve motorine indirim mi geldi?' sorularını araştırırken beklenen haber geldi. Sürücüler bu haberle bayram edecek! Benzin ve motorine büyük indirim geliyor. Depoyu fullemeden önce o tarihi bekleyin. 23 Mart 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

SON DAKİKA: AKARYAKITA İNDİRİM GELDİ!

Brent petrolde yaşanan düşüş ile birlikte akaryakıt fiyatlarını yakın takibe alan araç sahiplerine güzel haber geldi. ING Bank milyonlarca kişiye son dakika olarak duyurdu. ING Bank 31 Mart’a kadar geçerli olan kampanya kapsamında 50 TL indirim fırsatı sunulacağını bilgisini verdi. Kampanya doğrultusunda Bonus üyesi OPET istasyonlarında farklı günlerde 4 defa 250 TL harcama yapan kişilere 50 TL indirim uygulanacak. Bu kampanyadan sadece bir kez yararlanabiliyorsunuz.

hghggh-25.jpg

KAMPANYAYA KATILIM ŞARTLARI NELER?

Kampanyaya katılmak sağlamak için harcama yapmadan önce ”OPET” yazıp, 2205’e SMS göndermek yeterli olacaktır. Söz konusu kampanya kapsamında 16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Total Energies istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 4 defa 250 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamasında geçerli olacağı bilgisi verildi.

23 MART 2023 PERŞEMBE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Gelen indirim haberi sonrası vatandaşlar 'Benzin ve motorine indirim mi geldi? 23 Mart 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar?' sorularını araştırmaya başladı. İşte il il güncel akaryakıt fiyatları;

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası benzin fiyatı: 20,47 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası motorin fiyatı: 20,37 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası benzin fiyatı: 20,54 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası motorin fiyatı: 20,44 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara Benzin fiyatı: 20,93 TL
  • Ankara Motorin fiyatı: 20,86 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir Benzin fiyatı: 20,90 TL
  • İzmir Motorin fiyatı: 20,95 TL

yeni-gfgfgf-5.jpg

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN