Telefonunuza bu mesaj gelmiş mi hemen bakın! Geldiyse Bakanlıktan 4 bin 337 lira ödeme yapılacak

Telefonunuza bu mesaj gelmiş mi hemen bakın! Geldiyse Bakanlıktan 4 bin 337 lira ödeme yapılacak

Bayramın sevinci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen müjde ile arttı. 4337 TL destek ödemesi, hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldı. Adı soyadı bu listede olan vatandaşlar, ATM veya PTT üzerinden hızlıca ödemelerini alabilirler. Yardım ödemesiyle ilgili detaylar haberimizde...

Aile Bakanlığı, milyonlarca kişiyi ilgilendiren nakit destek ödemesi duyurusunu yaparak Ramazan Bayramı öncesi sevindirici bir haber verdi. Ödemeler, ATM ve PTT üzerinden yapılacak ve hak sahibi olan kişilere tam 4337 TL yatırılacak. Adı soyadı listede olan vatandaşlar, bayram öncesi ödemelerini hesaplarından çekebilecekler. Aile Bakanlığı, evde bakım maaşı alanlar için nisan ayına ilişkin ödeme tarihlerini duyurdu ve destek ödemesi bekleyen vatandaşlar arasında memnuniyet yarattı. Hesaplarını kontrol eden vatandaşlar, 4.337 TL destek ödemesini hemen alabilecekler.

NİSAN AYI ÖDEMELERİ YATIRILDI

ödeme

Evde bakım maaşı bekleyen milyonlarca kişiye güzel haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, nisan ayı ödemelerini duyurdu ve bayram öncesi hesaplara 4.337 TL yatırıldı. Hak sahibi olan kişiler, belirlenen illerde bulunuyorlarsa ATM veya PTT aracılığıyla ödemelerini alabilirler. Evde bakım maaşı, Ocak ayında yapılan %30'luk artışla birlikte yükseldi ve herhangi bir kesinti yapılmadan hesaplara geçti. Bakan Derya Yanık, müjdeli haberi sosyal medya üzerinden duyurdu ve binlerce kişi ödemelerini almaya başladı. Hesaplarını kontrol etmek için PTT ya da ATM'yi kullanabilirler.

EVDE BAKIM AYLIĞI ALANLARA İKRAMİYE VAR MI?

ödeme

Evde bakım maaşı alan milyonlarca kişi, bayram ikramiyesi konusunda da yanıt arıyor. Ancak ne yazık ki, evde bakım yardımı alanlar bayram ikramiyesi alamıyor. Şu anda böyle bir sürpriz açıklama yapılmamış durumda. Bayram ikramiyesi ödemesi sadece emeklilere veriliyor ve evde bakım maaşı alanlar bu ikramiye kapsamında değiller. Dolayısıyla, evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesinden muaf tutuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN