Yüksek elektrik faturası derdine son! Hemen başvur paran cebine kalsın: 260 TL ödeme…

Yüksek elektrik faturası derdine son! Hemen başvur paran cebine kalsın: 260 TL ödeme…

Yüksek Faturalarla baş etmeye çalışan vatandaşlara sevindiren açıklama geldi. Faturası yüksek gelenlere 260 TL ödeme yapılacak. Faturalarınız bedavaya geliyor. İşte elektrik faturası destek ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

Artan fiyatlar vatandaşın cebini yakarken faturalarda can sıkıcı bir hal almaya başladı. Devlet bu kez de elektrik fatura desteği ile vatandaşın yüzünü güldürdü. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere yapılan destek ödemeleri dikkat çekerken fatura ödemekte zorlananlarda bu yardımlarla rahat bir nefes alıyor. 135 TL'den fazla fatura ödeyenler 260 TL ödeme alabilecek. Hemen PTT şubelerinden ödemelerinizi alın. İşte elektrik faturası destek ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

ÖDEMELER PTT'DEN

Devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri dikkat çekerken elektrik fatura yardımı en çok araştırılan ödemeler arasında yer alıyor. Farklı kategoride yapılan ödemeler kapsamında ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere elektrik faturası desteği veriliyor. Kişi sayısına göre yapılan fatura destek ödemeleri PTT üzerinden ailelere ulaştırılıyor. Ödemeler kapsamında evine 135 TL'den fazla elektrik faturası gelenler kimlik kartı ve elektrik faturası ile PTT üzerinden ödeme alabilecek.

elektrik-fatura.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?


Devlet tarafından sağlanan elektrik fatura desteği Kişi sayısına göre yapılmaktadır. Bu kapsamda 1 kişilik aileler için 130,09 TL, 3 kişilik aileler için 173,46 TL, 4 kişilik aileler için 216,82 TL ve 5 kişilik aileler için 260,19 TL ödeme yapılıyor.

para-para.jpg
Elektrik tüketim türüne göre değişen miktarlarda fatura yardımı yapılırken e-devlet üzerinden başvuru yapılabilecek aktarıldı. Bunun yanı sıra kronik hastaların elektrik tüketim desteği almak için bağlı bulunduğu bölgedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapabileceği aktarıldı. Başvuruların onaylanması durumunda ödemelerin PTT üzerinden yapılacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN