Garanti Bankası kredi kartını internet alışverişine açma ve onay verme işlemi

Garanti Bankası kredi kartını internet alışverişine açma ve onay verme işlemi

Garanti Bankası kredi kartını internet alışverişine açma yöntemini sizler için hazırladık. Kredi kartına internet onayı vermeyen müşterilerin kartı online kullanıma kapatılacak. BDDK ise konuyla ilgili son dakika açıklaması yaptı ve sürenin tekrar uzatılmayacağını duyurdu. Peki Garanti Bankası kredi kartı internet alışverişine nasıl açılır ve nasıl onay verilir?

Garanti Bankası kredi kartını internet alışverişine açma ve onay verme işlemleri oldukça basittir. 31 Ocak Çarşamba günü itibariyle kredi kartına onay vermeyen müşterilerin kart kullanımları online alışverişine kapatılacak. Yapacağınız birkaç basit işlemle kartınızı internet alışverişine onay verebileceksiniz. İşte Garanti Bankası kredi kartına onay verme ve internet alışverişine açma yöntemi.

GARANTİ BANKASI KREDİ KARTI ONAYI

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun  27/10/2016 tarihinde Banka ve Kredi Kartı yasası düzenlemeleri kapsamında yayımladığı yazısına istinaden, bireysel kredi kartlarınız ile bu kartlara bağlı ek kartlarınız ve  banka kartlarınızla 31 Ocak 2018 tarihinden sonra internetten harcama yapabilmek için onay vermeniz gerekmektedir. 31 Ocak’a kadar onay vermemeniz durumunda, ilgili kartlarınız internet harcamalarına kapatılacaktır.

Garanti Bankası kartlarınız ile  İnternette harcama yapmaya devam edebilmek için 31 Ocak 2018 tarihine kadar aşağıdaki kanallardan talimat verebilirsiniz;

  • Garanti Bankası Şubeleri
  • Garanti Cep ve Garanti İnternet (Size özel ürün ve tekliflerin görüntülendiği ana sayfadaki alandan onayınızı verebilirsiniz.)
  • BonusFlaş (Daha Fazlası > Ayarlar > Kart ayarları > Internet Üzerinden Alışveriş)
  • Ek kartlarınız ve banka kartlarınız da dahil olmak üzere tüm Garanti Bankası kartlarınız için TERCIH yazıp 3340’a gönderebilirsiniz.
  • Tek bir kredi kartınız için onay vermek isterseniz ONAY yazıp kart son 6 haneyi 3340'agönderebilirsiniz.
  • Tek bir Paracard’ınız için onay vermek isterseniz AÇIK yazıp kart son 6 haneyi 3340’agönderebilirsiniz.

31 Ocak’a kadar onay vermemeniz durumunda internet harcamalarına kapatılan kartlarınızı kullanıma açmak için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

  • Garanti Cep: Ana Sayfa > Hesap ve Kart > Kartlar > İlgili Kart > İnternet Üzerinden Alışveriş
  • Garanti İnternet: Ana Sayfa > Kart > Kredi/Banka Kartı > İlgili Kart > Kart Bilgileri > Güvenlik Bilgileri > İnternetten Alışveriş

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN