Ziraat Bankası kredi kartını internet alışverişine açma ve onay verme işlemi

Ziraat Bankası kredi kartını internet alışverişine açma ve onay verme işlemi

Ziraat Bankası kredi kartını internet alışverişine açma yöntemini sizler için hazırladık. Kredi kartına internet onayı vermeyen müşterilerin kartı online kullanıma kapatılacak. BDDK ise konuyla ilgili son dakika açıklaması yaptı ve sürenin tekrar uzatılmayacağını duyurdu. Peki Ziraat Bankası kredi kartı internet alışverişine nasıl açılır ve nasıl onay verilir?

Ziraat Bankası kredi kartını internet alışverişine açma ve onay verme işlemleri oldukça basittir. 31 Ocak Çarşamba günü itibariyle kredi kartına onay vermeyen müşterilerin kart kullanımları online alışverişine kapatılacak. Yapacağınız birkaç basit işlemle kartınızı internet alışverişine onay verebileceksiniz. İşte Ziraat Bankası kredi kartına onay verme ve internet alışverişine açma yöntemi.

ZİRAAT BANKASI KREDİ KARTINA ONAY İŞLEMİ

  • 444 00 00 - 0850 220 00 00 Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerini arayabilir,Ziraat Bankası internet şubesi veya Ziraat Bankası şubelerinden işlem sağlayabilirsiniz.

İnternet Alışverişlerine İlişkin Yasal Düzenleme

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan yasal düzenleme gereğince, müşteri onayı alınmamış olan banka kartları ve kredi kartları (şirket ve sanal kartlar hariç) 31.01.2018 tarihinde e-ticaret (internetten alışveriş) işlemlerine kapatılacaktır. Bu tarihten önce Bankamız ATM’lerinden, İnternet Şube’mizden veya SMS ile onay vermeniz halinde, onay vermiş olduğunuz kartlarınız ile e-ticaret işlemi yapmaya devam edebilirsiniz. Onay vermek için internet alışverişlerine açık kalmasını istediğiniz her bir kartınız için ayrı ayrı olmak üzere EONAY yazıp boşluk bırakarak kart numaranızın son 6 hanesi ile birlikte 4757'ye mesaj gönderebilirsiniz. Kartınızın mevcut kısıtlarını değiştirmek için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi, İnternet ve Mobil Şube aracılığıyla işlem yapabilirsiniz.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN