Halkbank Bankası kredi kartı internet alışverişine nasıl onay verilir?

Halkbank Bankası kredi kartı internet alışverişine nasıl onay verilir?

Halkbank Bankası kredi kartını internet alışverişine açma yöntemini sizler için hazırladık. Kredi kartına internet onayı vermeyen müşterilerin kartı online kullanıma kapatılacak. BDDK ise konuyla ilgili son dakika açıklaması yaptı ve sürenin tekrar uzatılmayacağını duyurdu. Peki Halkbank Bankası kredi kartı internet alışverişine nasıl açılır ve nasıl onay verilir?

Halkbank Bankası kredi kartını internet alışverişine açma ve onay verme işlemleri oldukça basittir. 31 Ocak Çarşamba günü itibariyle kredi kartına onay vermeyen müşterilerin kart kullanımları online alışverişine kapatılacak. Yapacağınız birkaç basit işlemle kartınızı internet alışverişine onay verebileceksiniz. İşte Halkbank Bankası kredi kartına onay verme ve internet alışverişine açma yöntemi.

HALKBANK KREDİ KARTINA ONAY

Halkbank“ONAY” yazıp 3404'e SMS gönderebilir,0850 222 0 400 numaralı Halkbank Dialog’u arayabilir,Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank şubelerinden işlem sağlayabilirsiniz.

YENİ UYGULAMADAN ETKİLENMEMEK İÇİN YÖNTEM

Kart sahiplerinin kartlarını e-ticaret işlemlerinde kullanmaya devam edebilmesi için ilgili kart bankası ile iletişime geçmesi gerekiyor. Bunun için 3 yöntem var. Kullanıcıların ilgili bankanın mobil veya internet şubesindeki ayarlar kısmından elektronik ticaret işlemine onay vermesi gerekiyor. İnternet ve mobil bankacılık kullanmayanlar ise şubeye giderek veya telefon bankacılığıyla işlemlerini tamamlayabiliyor.

ÖDEME TALİMATLARI ETKİLENMEYECEK

Ödeme talimatları kapatılmayacak. Kartlar ile verilen ödeme talimatları (mail order, telefon order) kapsam dışında tutuluyor. Yani onay vermeseniz de kartınızı bu işlemlerde kullanmaya devam edebileceksiniz. Örneğin; sigorta, BES, eğitim, aidat, gibi hizmet alımlarınız için kartınızdan verdiğiniz talimatlar varsa etkilenmeyeceksiniz.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN