16 milyon emekliye ulaşım indirimi! Artık herkes daha uygun fiyatlarla yolculuk yapacak! İndirimler başladı…

16 milyon emekliye ulaşım indirimi! Artık herkes daha uygun fiyatlarla yolculuk yapacak! İndirimler başladı…

16 milyon emekliye sevindiren açıklama geldi. Uzun süredir tartışma konusu olan ulaşım sorununa %10'luk indirim herkesi sevindirdi. Artık herkes daha kolay ve uygun fiyata yolculuk yapacak. İndirimler başladı. İşte emekliye ulaşım indirim detayları…

2024 yılına emekliler yılı olarak ilan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliye sevindiren açıklamalarda bulundu. Ulaştırma ve altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklamalar doğrultusunda emeklilere uygun fiyatlı tren bileti uygulamasının başladığı aktarıldı. Emeklilerin herhangi bir belge ibrazında bulunmadan tren hatlarını indirimli bir şekilde kullanabileceği belirtilirken SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisi ayrımı olmaksızın indirimden yararlanabileceği vurgulandı. İşte emekliye ulaşım indirim detayları…

BAYRAM TATİLİ EK SEFERLERİ GETİRDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Artan yolcu talebinin karşılığını bilmesi amacıyla önlemler alındığına dikkat çeken Uraloğlu, bayram tatili boyunca ek yüksek hızlı tren seferleri ile birlikte ana hat ve bölgesel trenlerin kapasitesinin artırılacağının altını çizdi.

yht-1.jpg

EMEKLİLERE %10 İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılına emekli yılı ilan etmesine işaret eden Bakan Uraloğlu, emeklilerin hem bedensel hem de ruhsal sağlıklarının desteklenmesi amacıyla sosyal ve kültürel anlamda daha zengin bir yaşam için çalışmalar yapıldığını söyledi. Yerel yönetimlerle işbirliği halinde olduklarını dile getiren Uraloğlu, hızlı trenler ile birlikte ana hat ve bölgesel trenlerde emeklilere %10 indirim uygulamasının başladığını duyurdu. Emekliler evlere bağlı kalmadan seyahat edebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN