Asgari ücret için üzücü haber! Cem Küçük, Bakan Şimşek ile görüşmesinden sonra tek tek açıkladı…

Asgari ücret için üzücü haber! Cem Küçük, Bakan Şimşek ile görüşmesinden sonra tek tek açıkladı…

Milyonlarca vatandaşın gözü yeni yılda açıklanacak olan asgari ücrete dikildi. Heyecanlı bekleyişe ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Gazeteci Cem Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşmesinin ardından detayları anlattı. Asgari ücret için resmen üzücü haber…

Yeni yıla az bir zaman kala bilyonlarca vatandaşın gözü asgari ücret zammına dikildi. Gündemdeki en önemli konulardan biri olurken yeni bir gelişme yaşandı. Gazeteci Cem Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yaptığı görüşmeden detaylar verdi. İşte konuya ilişkin merak edilenler…

ENFLASYON ORANINDA BİR ARTIŞ OLACAK

Cem Küçük, Bakan Şimşek ile olan görüşmesinden sonra asgari ücretin enflasyon oranında artış yaşayacağını açıkladı. Dolayısıyla enflasyon oranının artışta önemli bir yeri olacak. Öte yandan ekstra bir artış ya da zammın olmayacağını paylaşan Küçük, son kararı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceğini belirtti.

yeni-proje-1-002.jpg

Bunun yanı sıra memur ve emekliler için ise bazı düzenlemelerin yapılacağını ve enflasyonun üzerinde bir zam olacağını açıkladı. Net rakamların henüz belli olmadığını ifade eden Küçük, Türkiye'nin ekonomik durumunun zorlu olduğuna dikkat çekti ve döviz ihtiyacına vurgu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN