Bu bankanın müşterilerine havadan 600 TL! Başvurular başladı, bu ayın sonuna kadar kampanya devam edecek

Bu bankanın müşterilerine havadan 600 TL! Başvurular başladı, bu ayın sonuna kadar kampanya devam edecek

Ekonomik anlamda zor günlerden geçen vatandaşın imdadına bankalar yetişiyor. Bankalar tarafından paylaşılan kampanyalar ile ayakta duran vatandaşlara müjdeli haber geldi. Bu banka tarafından müşterilerine geri ödemesiz 600 TL destek sağlanıyor. Bu ay sonuna kadar geçerli kampanya için başvurular başladı. İşte tüm detaylar...

Ekonomik anlamda zor günlerden geçen Türkiye'de bankalardan gelen kampanyalar büyük ilgi görüyor. Vatandaşın ilgisini çeken kampanyalar ile birlikte Denizbank bir yenisini ekledi. Resmi web sitesi üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte şartları sağlayan vatandaşlara 600 TL tutarında destek olacak.

MÜŞERİLERİNE 600 TL VERİYOR

Kaçırılmayacak fırsat için Denizbank Bonus Business Kart başvurusunda bulunmanız gerekiyor. Başvuruda bulunmak için ay sonuna kadar vaktiniz olduğunu belirten kampanyanın detayları paylaşıldı. Kart başvurusunu tamamlayanlar 600 TL tutarında indirim hakkında sahip olacak.

1 Ağustos tarihinde başlayan kampanya 29 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek. MobilDeniz ve İnernet Bankacılığı üzerinden BONUS Business Kredi Kartı başvurusu yapanlar ödemeden faydalanacak. Kampanya kapsamında ilk BONUS Business Ana Kart başvurularında geçerli olacaktır.

63231.jpg

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI

Kampanya detaylarına göre katılım sağlayan müşteriler başvurularını Asıl Kart ile aynı anda yapmalı. Kart ile yapacakları internet harcamaları üzerinden indirim kazanacaklar. Ek kartlar için bu indirim geçerli değildir. Kampanyadan faydalanabilmek için başvurunuzu yapacağınız tarihte aktif bir BONUS Business Kart'a sahip olmanız şart olarak paylaşıldı.

denizbank-depo1691584774180-5924078f-8cee-425b-88b2-0991778f8508.jpg

İNDİRİM DETAYLARI

Kampanya şartlarını yerine getiren yeni BONUS Business yeni kart sahipleri Eylül ayı ile Ekim ayları arasında internet alışverişlerinin yarısına varan indirimler kazanacak. İndirim detaylarına göre 3 ay boyunca en fazla 600 TL indirim hakkı kazanacaksınız. İndirimler aylık olarak ise en fazla 200 TL olacak. Kampanya ayrıntıları ise DenizBank internet sitesinde paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN