Bu görüntüler tüylerinizi diken diken yapacak! Otelin önünde gizlice avını ararken yakalandı... Dünyanın en korkunç yaratığı!

Bu görüntüler tüylerinizi diken diken yapacak! Otelin önünde gizlice avını ararken yakalandı... Dünyanın en korkunç yaratığı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar avlanma sezonunu açtı. Sıcak havalardan bunalan yılanlar gölgelik ve serin yerler bulmak için didik didik yer ararken gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Bir otelin önünde gizlice sürünen dev yaratık dehşet saçtı. Bu görüntüler tüylerinizi diken diken yapacak! Otelin önünde gizlice avını ararken yakalandı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Dünyanın en korkunç yılanı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar hareketli. Sosyal medyada birçok görüntü paylaşılırken gelen son haber herkesi şoke etti. Dev yılan tüm oteli ayağa kaldırdı. Bu görüntüler tüylerinizi diken diken yapacak! Otelin önünde gizlice avını ararken yakalandı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Dünyanın en korkunç yılanı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

ghghgh-2023-08-09t120432-456.jpg

OTELİN ÖNÜNDE GİZLİCE SÜRÜNÜRKEN YAKALANDI

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. ABD'de bulunan bir otelin önünde görülen boğa yılanı dehşet saçtı. 4 yaşında olduğu tahmin edilen boğa yılanının evcil olduğu ancak uzun zamandır aç bırakıldığı ifade edildi. Hayvan Kontrol Memuru Christine Gualtieri, MassLive'e yılanın "son derece zayıf olduğunu ve aylardır beslenmemiş gibi göründüğünü" söyledi.

fdfddf-57.jpg

UZMANLAR UYARDI: DÜNYANIN EN KORKUNÇ YARATIĞI

Yılanı yakalayan yetkililer, "Uzun süre gevşek olsaydı, çevredeki kemirgenlere erişebilirdi. Bu, muhtemelen daha fazla ihmal edildiğine ve yakın zamanda terk edildiğine inanmamıza neden oluyor." dedi. Uzmanlar şimdi yılanın sahibi arıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN