Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanları görünce dili tutuldu, bir tane değil tam 3 tane... O ilimizde istila başladı!

Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanları görünce dili tutuldu, bir tane değil tam 3 tane... O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dev yılanları görünce tüyleriniz diken diken olacak. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanları görünce dili tutuldu, bir tane değil tam 3 tane. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılanlar dehşet saçtı. Burası Afrika değil Türkiye! Yılanları arka bahçesinde görünce dili tutuldu. Bir tane değil tam 3 tane. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

gfgfgfgf-2023-08-01t131511-202.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilirken gelen görüntüler herkesin tüylerini diken diken etti. Tunceli'de bir evin bahçesine giren dev yılanlar dehşet saçtı.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Tunceli'nin kırsal bölgesinde bulunan evinin arka bahçesine geçen bir adam karşılaştığı manzara karşısında şok geçirdi. Dünyanın en zehirli 3 yılanıyla karşı karşıya geldi. Hemen kaçacak yer aradı.

DEV YILANLARI GÖRÜNCE DİLİ TUTULDU

Yılanların tıslamasının ardından kaçan adam hemen cep telefonun kamerası ile o anları kayda aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler viral olurken adamın korku dolu anları herkesi şoke etti.

gffggf-32.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN