Burası Amerika değil Türkiye! Her taraftan yılan fırlıyor, evlerine kapanmak zorunda kaldılar... O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Her taraftan yılan fırlıyor, evlerine kapanmak zorunda kaldılar... O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan bölgelerinde görülürken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Her taraftan fırlıyorlar. Dev yılanları görenler evlerine kapanmak zorunda kaldı. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Burası Amerika değil Türkiye! Her taraftan yılan fırlıyor. Dev yılanları görenler evlerine kapanmak zorunda kaldı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

ghghgh-2023-06-20t102440-636.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Havaların ısınmasıyla yılan vakaları hızla artarken İstanbul'dan paylaşılan görüntüler korkunç senaryoyu gözler önüne serdi.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Yılanlar istilaya başladı! İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir semtinden paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. Sitelere giren ve arabaların etrafında dolanan yılanlar bölge halkını korkuttu. Acil durum uyarısı yapıldı.

EVLERİNE KAPANMAK ZORUNDA KALDILAR

Sitelerin bahçesine giren yılanlar her tarafa yayılırken bölgede bulunan site sakinleri korkudan evlerine kapanmak zorunda kaldı. Dev yılanların hızla çoğalması ise herkesi korkuturken bölgeye hemen itfaiye ekipleri çağrıldı.

gfgfgf-2023-06-20t102341-192.jpg

UZMANLAR UYARDI: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla yılan vakaların hızla artacağını belirten yetkililer, bölgede yaşayan vatandaşları yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN