Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılanı görenler sokak ortasında kaçacak yer aradı... Tek ısırığıyla anında felç ediyor!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılanı görenler sokak ortasında kaçacak yer aradı. Uzmanlar acil durum ilan etti. Tek ısırığıyla anında felç ediyor. Gördüğünüz gibi kaçın.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı. Görenler yollarını çevirmek zorunda kalırken uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Tek ısırığıyla anında felç ediyor! Sakın yaklaşmayın.

ghghgh-2023-06-20t133221-051.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul'un göbeğinden gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Türkiye'de bulunan en zehirli yılan türü olan engerek yılanı İstanbul'un o ilçesinde görüldü.

BURASI MEKSİKA DEĞİL İSTANBUL!

İstanbul'un Bahçeşehir ilçesinden kaydedilen görüntüler herkesi korkuttu. Bir sitenin bahçesine giren yılan ortalığı ayağa kaldırdı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri gelirken yılanın zehirli bir engerek yılanı olduğu tespit edildi.

DEV YILANI GÖRENLER KAÇACAK YER ARADI

Bahçeşehir'de yılan görülmesinin ardından çevre ilçeler olarak bilinen Avcılar, Başakşehir ve Esenyurt'ta da yılan paniği yaşanmaya başladı. İtfaiye ekipleri yılanı sitenin bahçesinden çıkarırken uzmanlar peş peşe uyarılarda bulundu. Tek ısırığı ile anında felç ediyor.

hghggh-88.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkının yılan saldırılarına karşı dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN