Canavar yine ortaya çıktı! 2 kafası var...Topraktan fışkırıyorlar

Canavar yine ortaya çıktı! 2 kafası var...Topraktan fışkırıyorlar

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Sıcaktan bunalan yılanlar serinlemek için gölgelik yerler ararken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Böyle bir yılanı ilk defa göreceksiniz! Korkunç canavar yine hortladı. Tam 2 tane kafası var! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Büyük yılan istilası başladı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Korkunç canavar yine ortaya çıktı! Tam 2 tane kafası var. Zehri ile bir insanı anında öldürüyor! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı!

hghggh-2023-08-24t093221-998.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Teksas'tan gelen görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Canavar yine ortaya çıktı. Tam 2 tane kafası var.

CANAVAR YİNE HORTLADI! 2 TANE KAFASI VAR...

Amerika'nın Teksas eyaletinde tedavi gören iki başlı dev yılan hayvanat bahçesine geri döndü. İki kafası ve iki beyni olan bu yılan oldukça tehlikeli. Uzun süredir tedavi gören bu korkunç yılan, Cameron Park Hayvanat Bahçesi'ne geri getirildi.

Hayvanat bahçesi tarafından iki başı yılan için "Muhtemelen tek vücuduna çelişkili komutlar veren iki beyni olduğu için vahşi doğada uzun süre hayatta kalamazdı, bu nedenle hareketleri tipik tek başlı yılanlardan daha düzensiz koordinasyondadır." ifadeleri kullanıldı.

SAĞ BEYNİ DAHA BASKIN

Cameron Park Hayvanat Bahçesi'nde sürüngenler ve amfibilere bakan Maddie Michels-Boyce isimli görevli, sağ beynin 'komuta merkezi' görevi gördüğünü aktardı. "Sağ beyin çok daha baskın ve nereye gittiklerini kontrol etme eğiliminde" diyen Michels-Boyce "Sol kafa ara sıra yemek yiyor ama görünüşe göre çoğunlukla sağ kafanın gitmek istediği yere gidiyor" ifadelerini kullandı.

gfgfgf-2023-08-24t093050-888.jpg

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar tarafından peş peşe uyarılar yapıldı. Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bu tür korkunç yılanların saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN