Çatalca'da kum ocağında göçük: Kepçe operatörünün cansız bedenine 6 saat sonra ulaşıldı

Çatalca'da kum ocağında göçük: Kepçe operatörünün cansız bedenine 6 saat sonra ulaşıldı

İstanbul'un Çatalca ilçesinde bulunan bir kum ocağında meydana gelen göçükte, kepçe ile birlikte balçığa gömülen operatör Eyüp Filiz'in cansız bedenine, yaklaşık 6 saat süren kurtarma çalışmalarının ardından ulaşıldı.

Korkunç olay, sabah saatlerinde Çatalca'ya bağlı Karacaköy Mahallesi'ndeki özel bir kum ocağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kum alma çalışması sırasında yaşanan çökme sonucu, iş makinesi sürücüsünün kontrolünden çıkarak balçık alana devrildi. Araç içerisinde bulunan operatör Eyüp Filiz, balçıkta kayboldu.

basliksiz-15

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine hızla AFAD, İtfaiye, Jandarma Sualtı Arama Kurtarma Timi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Eyüp Filiz'i çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Yaklaşık 6 saat süren çalışmanın ardından talihsiz operatörün cansız bedenine ulaşılabildi.

Filiz'in cenazesi, olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN