Demirtaş cezaevinden yeni fotoğrafla emekçilere seslendi

Demirtaş cezaevinden yeni fotoğrafla emekçilere seslendi

HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş cezaevinden yeni fotoğrafını paylaşarak emekçilere seslendi. Mühür sende, patron sensin diyen Demirtaş, “Lütfen oyunu değişim için kullan ki, bu devran dönsün artık” dedi.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sık sık sosyal medyadan paylaşım yaparak seçim için mesajlar veriyor.

Demirtaş son paylaşımında ise emekçi seçmene seslendi. Sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan Demirtaş’ın sakallı yeni imajı ise dikkat çekti.

tas.jpg

‘SİZE GÜVENİYORUM EMEKÇİLER’

İmzaladığı fotoğrafına ‘Size güveniyorum emekçiler’ yazan Demirtaş, “Haydi emekçi kardeşim. Alın terinin hakkını çalanlara derslerini verme zamanıdır çünkü mühür sende, patron sensin. Lütfen oyunu değişim için kullan ki, bu #DevranDönsün artık” mesajı verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN